GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Olić, Šimunić i Jelavić ulaze u projekt NK Rudeša

Olić, Šimunić i Jelavić ulaze u projekt NK Rudeša
AMBICIOZNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.06.2020 / 12:52
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Hrvatski drugoligaš NK Rudeša kreće u stvaranje ‘novog Rudeša’ u kojem će participirati i bivši hrvatski reprezentativci Ivica Olić, Josip Šimunić i Nikica Jelavić!

Što se to tako veliko sprema u zagrebačkom kvartu koji je još prije nekog vremena imao klub u HNL-u?

O tome su Sportske novosti popričale s direktorom kluba, Stipom Čondrićem.

- Održali smo Skupštinu kluba 8. lipnja, bilo je emotivno, Ivan Knežević je nakon 20 godina napustio predsjedničku funkciju, novi predsjednik je Pero Klarić. Ivan je ostao u Skupštini kluba, zastupat će naš klub i dalje kad se radi o HNS-u, ZNS-u.... - kazao nam je u uvodu Čondrić.

Kompletna priča krenula je od veterana Rudeša, skupila se i ekipa koja je bila tu kad je Rudeš iz Druge ulazio u Prvu HNL.

- Naš je cilj spojiti poslovni i sportski sektor. Baš kao što je to bilo nekada u jednom trenutku.

Kad se radi o treneru, te kompletnoj struci, još nije donesena odluka...

- Trenutačno još nismo posložili struku, još smo u fazi kadroviranja. Moramo riješiti i neke dubioze iz prošlosti, želimo tu priču zatvoriti, kako bismo se fokusirali na našu budućnost, odnosno na proces stvaranja, nazovimo ga, novog Rudeša. Možda je najispravnije kazati, radimo na stabilizaciji kluba s idejom da od Rudeša napravimo klub na ponos svih nas.

Naravno da su najveću senzaciju izazvala već spomenuta tri imena i prezimena, Ivica Olić, Josip Šimunić i Nikica Jelavić. Kako su se ti slavni bivši reprezentativci odlučili uključiti u rudešku priču?
- Oni dolaze kao prijatelji našeg kluba, prijatelji Rudeša. Oni će se sve više i više uključivati u naš poslovno-sportski projekt.

Zanimljivo jest da su Olić i Šimunić igrali za veterane Rudeša, tako je počelo prijateljstvo s društvom iz zagrebačkog kvarta. Slavni Vatreni već dvije godine igraju veteranski nogomet u Rudešu. Jelavić još igra u Kini, ali završava karijeru, te se u prosincu ove godine vraća u Zagreb.

- U cijeli priču su uključeni i profesori Igor Jukić i Ivan Krakan, vrhunski stručnjaci - zaključio je Čondrić.

Dakle, na pomolu je jedna sjajna nogometna priča u Zagrebu. Poznavajući ljude koji su se uključili u cijeli projekt, gotovo smo sigurni da će Rudeš uskoro postati klub o kojem će se pričati s poštovanjem. Nismo direktora ispitivali o budućim ambicijama Rudešana, jer tek sve počinje, ali sasvim je logično da će konačna ambicija svakako biti povratak kluba u HNL.

Tagovi: NK Rudeš, Ivica Olić, Josip Šimunić, Nikica Jelavić, Stipo Čondrić, Ivan Knežević, Pero Klarić
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE