GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Olmo: Prekrasno je što i dalje navijači Dinama misle na mene

Olmo: Prekrasno je što i dalje navijači Dinama misle na mene
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.06.2021 / 10:34
Autor: SEEbiz / HRT
ZAGREB - Bivši nogometaš Dinama Dani Olmo bit će pod posebnim povećalom u dvoboju Hrvatske i Španjolske u osmini finala Eura u Kopenhagenu 28. lipnja.

Dvadesettrogodišnjeg Olma pokušala je svojevremeno i Hrvatska, dok je punih pet godina igrao na Maksimiru, nagovoriti da zaigra za Vatrene, no klinac iz Barcelone koji je igračko ime stekao u Dinamu ostao je vjeran rodnoj zemlji. U razgovoru za Sportske novosti istaknuo je svoj specifičan položaj uoči obračuna ove dvije reprezentacije.

- Mislim da sam dobio više od stotinu poruka iz Hrvatske. Neki pišu: "Dani, volimo te, ali u ponedjeljak ideš doma", ha-ha... Drugi, pak, pišu: "Jao Dani, uopće ne znamo kako ćemo navijati protiv tebe"... Prekrasno je što sam ostao u tako lijepom sjećanju u Hrvatskoj, što i dalje navijači Dinama misle na mene, rekao je Olmo te istaknuo:

- Sretan sam, baš sam jako sretan! Kako ne bih bio sretan? Plasirali smo se u osminu finala, a još igramo protiv Hrvatske! Za mene je to velika, zaista posebna utakmica, nešto što ostaje za cijeli život!

On će se u Kopenhagenu sresti s brojnim suigračima iz Dinama, poput Livaković,a Petkovića, Oršića i Ivanušeca, ali poznaje i mnoge druge hrvatske reprezentativce.

- Ja sam se jedini veselio kad su Šveđani zabili! Htio sam da budemo drugi i igramo protiv Hrvatske. Meni je to bio san jer znam što ta utakmica znači za mene, rekao je, te dodao da se nada kako će protiv Hrvatske i zaigrati, jer je u trećem dvoboju u skupini, nakon dvije početne postave, ostao na klupi.

O Hrvatskoj kako ju je vidio dosad na Euru rekao je:

- Hrvatska je velika nogometna reprezentacija, respektiramo je i poštujemo. Znamo njenu moć, ali mi idemo po pobjedu, idemo dobiti, želimo četvrtfinale, pa onda dalje. Hrvatska je, poput nas, tek u zadnjoj utakmici u skupini izborila osminu finala. Mislim da je Hrvatska protiv Engleske u prvom kolu zaslužila više od poraza. Nisu vas Englezi nadigrali, zabili su taj jedan pogodak, ali držim da ste dobro parirali. Protiv Čeha je malo šepalo, ali Modrić i društvo su protiv Škotske pokazali pravu snagu, Škoti nisu imali šansi. Da, baš ima poveznice Španjolske i Hrvatske. Dobri smo zapravo bili u prva ta dva kola, ali trebalo je treće da sve riješimo. Ali uvijek se sve vidi na kraju. Najbolje reprezentacije uvijek pobjeđuju kad je najvažnije. To su napravile Španjolska i Hrvatska.

Ima veliku želju:

- Htio bih sa Španjolskom igrati finale Eura. Ma znate što? Ja sam već ispunio i tu želju. Za mene je utakmica s Hrvatskom finale!, zaključio je Olmo.

Tagovi: Dani Olmo, Dominik Livaković, Dinamo, Mislav Oršić, Bruno Petković
PROČITAJ I OVO
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE