GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Olmo: Svi znamo koliko je Hrvatska jaka

Olmo: Svi znamo koliko je Hrvatska jaka
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.06.2021 / 16:17
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Svi znamo kako je Hrvatska jaka i kako dobre igrače ima, izjavio je u subotu, uoči utakmice osmine finala protiv Hrvatske, na konferenciji za novinare Dani Olmo, igrač španjolske reprezentacije i Leipziga.

"Svi znamo koliko je Hrvatska jaka i što su napravili. Oni su trebali pobjedu i pobijedili su Škote. To je jaka momčad, i trebamo paziti. Imaju jako dobre igrače i kao momčad su prejaki i zato trebamo paziti", kazao je Olmo, odgovarajući na pitanja hrvatskih novinara na hrvatskom jeziku.

"Igraju dobro s loptom, ne idu samo u kontranapade, igraju dobro kada imaju loptu. Hrvatska ima igrače kao što su Luka Modrić, Mateo Kovačić i Marcelo Brozović. Mi ćemo trebati igrati kao i do sada s loptom, a ako Hrvataka bude imala što manji posjed lopte, to će biti dobro za nas", dodao je istaknuvši kako jedva čeka utakmicu u kojoj prema njegovom mišljenju nema favorita, iako vjeruje da će Španjolci proći.

"Dobio sam dosta poruka od prijatelja i iz Dinama, od novinara, puno ljudi mi je poslalo poruke i sretan sam zbog toga. Svi su mi rekli sve najbolje samo da ne dobijemo u ponedjeljak. Ja jedva čekam tu utakmicu, a ako zabijem bit će dobar osjećaj, dat ću sve od sebe da pobijedimo jer mislim da je to fer", kazao je napadač Leipziga naglasivši koliko mu je važna ova utakmica protiv Hrvatske.

"Za mene je to velika i posebna utakmica, prvi put igram protiv Hrvatske i protiv igrača s kojima sam igrao u Dinamu, to mi je kao finale. Volio bih da možemo igrati u finalu, ali s obzirom da ne možemo onda je ova osmina finala kao finale", nadovezao se kazavši da se čuo sa svojim bivšim suigračima iz Dinama Livakovićem i s Gvardiolom.

"I oni su mi rekli da jedva čekaju utakmicu, ja znam dobro Livakovića i on zna mene zna, jedva čekam da se vidimo", ponovio je Olmo koji je u Dinamu proveo pet godina.

Tagovi: Dani Olmo, Dominik Livaković, Hrvatska nogometna reprezentacija
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE