GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Osijek popio četiri komada u Sofiji, ali ima nadu za uzvrat

Osijek popio četiri komada u Sofiji, ali ima nadu za uzvrat
KONFERENCIJSKA LIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.08.2021 / 21:05
Autor: SEEbiz / H
SOFIJA - Nogometaši Osijeka u prvoj su utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige pretrpjeli 2-4 (1-3) poraz na gostovanju kod CSKA u Sofiji.

Strijelci za CSKA bili su Mazikou (30), Carey (39), Caicedo (42) i Jomov (74), dok su pogotke za Osijek postigli Turicov (41-ag) i Topčagić (90+3).

Domaći sastav svoju je bolju igru okrunio od početka utakmice okrunio golom Mazikoua, napadač bugarskog sastava prihvatio je loptu na 30-ak metara od Osijekova gola, sjurio se u kazneni prostor pritom se riješivši nekoliko suparničkih igrača i zatimjakim udarcem sa 10-ak metara svladao Ivušića.

Na 2-0 CSKA je povisio u 39. minuti, Turicov je dobio loptu na desnom krilu, ubacio na pet metara gdje je u skoku najviši bio Carey i glavom poslao loptu u mrežu.

Osijek se nakratko vratio u igru samo dvije minute potom, Fiolić je izveo udarac iz kuta, kapetan Škorić je bio u skoku s dvojicom domaćih igrača te natjerao Turicova da udarcem glavom svlada vlastitog vratara.

No, tih 2-1 stajalo je tek nešto više od minute, ponovno je CSKA probio lijevu stranu Osijekove obrane, ovoga puta za prostor za centaršut izborio se Jomov i točno u glavu pogodio Caiceda koji nije propustio upisati se u strijelce.

U drugom poluvremenu CSKA je poveo sa 4-1 ponajprije zahvaljujući brzonogom Caicedu koji je projurio po lijevoj strani i zatim povratnom loptom na pet metara pronašao Jomova kojemu nije bilo teško zatreti praznu mrežu.

Nadu u povljan konačni ishod Osijeku je povećao Topčagić golom za konačnih 4-2 u trećoj minuti sudačke nadoknade. Veliku pomoć imao je napadač Osijeka od strane domaćeg vratara Bussatta koji je loše procijenio istrčavanje na ubačaj Miloša, promašio loptu koja je potom pala ravno na glavu Topčagića.

Uzvrat je u Osijeku za tjedan dana.

Tagovi: NK Osijek, Nenad Bjelica
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE