GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ozlijedio se Andrej Kramarić

Ozlijedio se Andrej Kramarić
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.10.2020 / 10:59
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Andrej Kramarić u četvrtak je izašao na trening na Hitrec-Kacianu, no njegov nastup protiv Švedske u nedjelju pod znakom je pitanja.

U St. Gallenu nije radio s ekipom zbog ozljede aduktora, zato je i ostao na tribini tijekom utakmice. U četvrtak mu je bilo bitno bolje i stoga je ojačao optimizam da će ga liječnici i fizioterapeuti zakrpati.

To nisu dobre vijesti jer Kramarić je hrvatski reprezentativac u najboljoj formi, hoće li sada, bude li igrao, moći pokazati koliko vrijedi? U liječničkoj službeni Vatrenih su optimisti i najavljuju da će ga osposobiti za igru.

- Izbornik ga je ciljano odmorio protiv Švicarske i vjerujemo da će on, kao i svi ostali igrači, kandidirati za utakmicu sa Švedskom, a potom i Francuskom - prenio nam je glasnogovornik Tomislav Pacak stav liječnika.

Još prije prvenstvene utakmice njegova Hoffenheima s Eintrachtom proteklog vikenda dogodio mu se problem s aduktorom koji je zahvalio upalu živaca. Igrao je, iako bi bilo bolje da nije. U poluvremenu su ga masirali te je odradio i drugi dio, stisnuo je zube za klub kad bi mnogi igrači izašli. No, posljedice se vide, morao je na terapije.

Tagovi: Andrej Kramarić, hrvatska nogometna reprezentacija, Hoffenheim
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE