GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Perez: Mbappe je zaboravljen

Perez: Mbappe je zaboravljen
SLAVLJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.05.2022 / 09:59
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Nogometaši madridskog Reala proslavili su 14. naslov pobjednika Lige prvaka (Kup prvaka), a oduševljenje nije mogao skriti ni predsjednik madridskog kluba Florentino Perez.

Nakon pobjede protiv Liverpoola od 1-0 Perez je španjolskim novinarima glasno poručio.

„Slavimo savršenu sezonu Reala. Prvaci smo Španjolske i osvajači Lige prvaka. Mbappe? On je već zaboravljen“, rekao je Perez koji je time dao do znanja što, barem u ovim slavljeničkim trenucima, misli o propalom poslu. Naime, Kylian Mbappe je trebao biti novo pojačanje „kraljevskog kluba“ te ga je Real označio kao nogometaša koji će biti predvodnik nove generacije. No, Mbappe se odlučio za ostanak u Paris St. Germainu.

„Real će se uvijek truditi dovoditi najbolje igrače. Tako je bilo ranije, a tako će biti i u budućnosti. Ali, sada stvarno tema nije netko koga smo trebali dovesti ili je odustao od nas. Vrijeme je slavlja, jer smo za sve ovo naporno radili“, završio je Perez.

Tagovi: Florentino Perez, Real Madrid, Kylian Mbappe
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE