GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Perez: Odgovor PSG-a na ponudu za Mbappea je bio nepristojan

Perez: Odgovor PSG-a na ponudu za Mbappea je bio nepristojan
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.08.2021 / 20:41
Autor: SEEbiz / Klix.ba
MADRID - Prvi čovjek Real Madrida Florentino Perez kaže da je PSG na nepristojan način odbio njihovu prvu ponudu za Kyliana Mbappea koja je iznosila 160 milijuna eura.

Perez se kratko javio španjolskim medijima i rekao da je PSG brzo odgovorio na njihovu ponudu, ali da je njihov odgovor bio nepristojan.

"PSG je već odgovorio na našu ponudu za Kyliana Mbappea i njihov odgovor je bio nepristojan", rekao je Perez, a prenosi Fabrizio Romano.

Podsjećamo, ranije je direktor PSG-a Leonardo rekao da je klub odbio ponudu od 160 milijuna eura jer je to daleko od onog što francuski klub za svog najboljeg igrača traži.

"Službena ponuda Reala je daleko od onog što mi želimo, to je negdje oko 160 milijuna eura, a to je manje od onoga što smo mi platili za njega 2017. godine", rekao je Leonardo i s druge strane dodao:

"Čini mi se da je to njihova strategija da od nas dobiju negativan odgovor, a onda da pokažu da su uradili sve da potpišu Mbappea. Nakon toga će čekati godinu dana i uzeti ga besplatno", rekao je Leonardo.

Tagovi: Kylian Mbappe, Florentino Perez, Neymar, Lionel Messi, Real Madrid, Paris SG
PROČITAJ I OVO
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
Ante Budimir slomio tri rebra
OZLJEDA
Ante Budimir slomio tri rebra
PAMPLONA - Ante Budimir (32) je u najboljoj sezoni karijere doživio partiju iz noćne more, i to u najgorem trenutku. Napadač Osasune i drugi najbolji strijelac La Lige sa 16 golova je u sudačkoj nadoknadi utakmice 31. kola protiv Valencije, pri vodstvu suparnika 1:0, izborio penal.
Hrgović će uskoro imati meč karijere
BOKS
Hrgović će uskoro imati meč karijere
ZAGREB - Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović će 1. lipnja u Rijadu na Matchroom vs. Queensberry: 5v5 priredbi odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE