GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Perišić i Brozović spasili Inter

Perišić i Brozović spasili Inter
SERIE A
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.10.2020 / 21:59
Autor: SEEbiz / H
MILANO - Nogometaši Intera u subotu su na svom terenu u sudačkoj nadoknadi izvukli remi 2-2 protiv Parme, a oba gola za "nerazzurre" postigli su hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović.

Parma je vodila 2-0, a oba gola zabio je njihov najbolji igrač i bivši napadač Arsenala Gervinho, u 46. i 62. minuti. Preokret je došao ulaskom Brozovića u igru u 59. minuti. Samo pet minuta nakon toga Brozović je sa ruba 16-eca zatresao mrežu.

Za konačnih 2-2 pogodio je Perišić u sudačkoj nadoknadi (90+2) i to nakon slobodnog udarca sa lijevog boka. Centaršut je izveo Aleksandar Kolarov, a Perišić je glavom pogodio za 2-2.

Nakon dva uzastopna prvenstvena poraza, od Sampdorije (1-3) i Napolija (1-4), nogometaši Atalante vratili su se pobjedničkim navikama, te su u subotu u 6. kolu Serie A u gostima dobili Crotone s 2-1, a oba gola za goste zabio je Kolumbijac Luis Muriel (26, 38). Za posljednjeplasirani Crotone jedini pogodak postigao je Nigerijac Simeon Nwankwo (40).

Atalanta se privremeno probila na drugo mjesto prvenstvene ljestvice, a za momčad iz Bergama su zaigrala oba hrvatska nogometaša. Veznjak Mario Pašalić proveo je na terenu cijeli susret, dok je branič Boško Šutalo igrao od 68. minute.

U subotu se još sastaju Bologna - Cagliari.

Tagovi: Ivan Perišić, Marcelo Brozović, Inter, Aleksandar Kolarov, Parma
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE