GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Petković: Ovo mi je najbolja utakmica za Dinamo

Petković: Ovo mi je najbolja utakmica za Dinamo
JUNAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.02.2021 / 14:05
Autor: SEEbiz / Index.hr
ZAGREB - Igrači Dinama vratili su se u Zagreb nakon gostujuće pobjede nad Krasnodarom (3:2) u prvoj utakmici šesnaestine finala Europa lige, a medijima se obratio Bruno Petković koji je izjavio da je odigrao najbolju utakmicu za Dinamo.

Petković je postigao dva pogotka u ovom susretu (15', 54') i odigrao veliku ulogu kod trećeg gola koji je zabio Iyayi Atiemwen (75'). Strijelci za domaću momčad bili su Marcus Berg (28') i Viktor Claesson (69').

"Zadovoljan sam i svojom igrom i onim što je momčad pokazala. Mogli smo možda i s komotnijim rezultatom doći natrag, ali ovo je pozitivan rezultat koji nas drži u igri. Ako u uzvratu ne bude opuštanja i ako budemo na nivou, imamo dobre izglede", kazao je napadač Dinama.

Iako je Dinamo mogao ostvariti pobjedu s većom razlikom, Petković se ne želi obazirati na to. Naglašava da se momčad ne smije opustiti pred uzvrat.

"Kasno je plakati za prolivenim mlijekom. Utakmica je odigrana i rezultat je taj koji jeste. Igra nas veseli, odigrali smo hrabro, muški. To samo trebamo ponoviti na Maksimiru. Ne mislim da će se puno toga mijenjati na Maksimiru. Moramo na teren izaći s istim stavom, a ne s mislima da imamo 3:2. Vjerujem da će i Krasnodar igrati istu utakmicu. U njih je cijela ekipa u napadu i normalno je da imaju probleme u defenzivi. Ako budemo pravi, vjerujem da ćemo i na Maksimiru to kažnjavati", rekao je Petković.

On je protiv Krasnodara po mišljenju mnogih odigrao najbolju utakmicu za Dinamo. Slaže se s tom konstatacijom i napominje da mora biti konstantniji kako bi još više pomogao momčadi.

"Mislim da mi je ovo bila najbolja utakmica za Dinamo. Da se uvijek može igrati najbolje, nogomet ne bi uopće bio zanimljiv. Svaku utakmicu želim odigrati dobro. Nisam u stanju da stalno igram na odličnom nivou. Moram povećati konstantu i biti dobar kada je loš dan, a kad je odličan dan da budem odličan", smatra Petković.

Otkrio je da se u momčadi ne priča o europskim dometima. Razlozi su velika borba s Osijekom u HNL-u, ali i snaga Krasnodara.

"Ne pričamo o dometima u Europi jer zagustilo nam je u prvenstvu. Osijek nam je bio izrazito blizu i do te utakmice nitko nije spomenuo Krasnodar. Vidjeli smo koliko je Krasnodar opasan i njima nije prevelik nedostatak od jednog gola. Bilo bi apsurdno razmišljati o nečemu dalje jer nismo dobili 5:0", poručio je Petković.

Foto: GNK Dinamo

Tagovi: Bruno Petković, Dinamo, Krasnodar
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE