GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pivarić blizu Lokomotive

Pivarić blizu Lokomotive
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.09.2020 / 09:01
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Bivšem hrvatskom reprezentativcu Josipu Pivariću (31) istekao je ugovor s kijevskim Dinamom i trenutno je slobodan igrač. Kako se sada čini, vrlo je blizu povratku u Hrvatski Telekom Prvu ligu.

'Lokosi' su nedavno doveli bivšeg reprezentativca Nikicu Jelavića, a vrlo su blizu dogovora s još jednim 'vatrenim'. Momčadi aktualnog hrvatskog viceprvaka trebao bi se pridružiti srebrni sa SP-a 2018. godine u Rusiji Josip Pivarić (31)!

Malo je reći kako je ovo neočekivani transfer jer ipak se radi o iskusnom nogometašu kojemu je prije nekoliko tjedana istekao ugovor s kijevskim Dinamom te je trenutno slobodan igrač. Istina, imao je Pivarić problema s ozljedama u protekle dvije godine, bio je na operaciji koljena, ali uspješno se oporavio i vratio na teren, pa nitko nije očekivao da će se odlučiti na povratak u Hrvatski Telekom Prvu ligu.

'Ništa još nije riješeno, dogovorili smo tek da ćemo sjesti za stol i razgovarati nakon povratka 'lokosa' iz Švedske. Osjećam se odlično, zdrav sam i spreman, a Lokomotiva je svakako jedna od opcija za nastavak karijere', kazao je Josip Pivarić za Sportske novosti te pojasnio:

'Želim biti u zdravom kolektivu, Lokomotiva to svakako jest, Lokomotiva je praktički moj klub kao i Dinamo. A i obiteljski razlozi vuku me ostanku u Hrvatskoj...'

A 'lokosi' su u četvrtak doživjeli težak debakl u Švedskoj, u kvalifikacijama za Europsku ligu izgubili su od Malmöa čak 5:0. Nakon velike rasprodaje igrača trener Goran Tomić žudi za pojačanjima, a ovako iskusan igrač zasigurno će dodatno povezati redove teško uzdrmane momčadi 'lokosa'. Zato niti ne čudi da bi ga mogli gledati u potpuno novoj ulozi na terenu. Naime, u Lokomotivi Pivarića vide kao ljevokrilnog napadača.

'Sve do juniora igrao sam na krilu ili u sredini napada! Onda su me u juniorskim godinama počeli seliti na mjesto lijevog braniča, što sam igrao u kasnijim seniorskim danima. Ali lako bih se priviknuo na igru u napadu', ustvrdio je Pivarić koji će u Lokomotivi pokušati oživjeti karijeru.

Problema oko dogovora ne bi smjelo biti, Lokomotiva je ipak njegov klub, četiri je sezone igrao za 'lokose' kao Dinamov igrač na posudbi od 2008. do 2012. godine. Podsjetimo, Josip Pivarić je u ljeto 2017. godine iz zagrebačkog Dinama otišao u Dinamo Kijev za nešto više od dva milijuna eura, a sada se u Hrvatsku vraća kao slobodan igrač.

Tagovi: Josip Pivarić, Lokomotiva, Dinamo Kijev, Goran Tomić
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE