GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pjaca ima novi klub

Pjaca ima novi klub
POSUDBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.07.2021 / 22:28
Autor: SEEbiz / tportal

TORINO - Marko Pjaca odlazi iz Juventusa na jednogodišnju posudbu u redove najvećeg gradskog rivala Torina kojeg vodi hrvatski trener Ivan Jurić.

Marko Pjaca je prije pet godina iz Dinama prešao u Juventus i tako postao najskuplji igrač u povijesti maksimirskog sastava. Mnogi su mu predviđali veliku karijeru, ali brojne ozbiljne ozljede su ga udaljile s tog puta.

Za Juventus je na kraju odigrao samo 21 utakmicu, a od tada je promijenio i pet klubova jer ga je Stara Dama stalno slala po posudbama. Nakon što je igrao za Schalke, Fiorentinu, Anderlecht i Genou, sada prelazi u redove najvećeg Juventusovog rivala Torina.

Pjaca će u Torinu biti idućih godinu dana, a na njemu je inzistirao novi trener Ivan Jurić. Hrvatski trener je protekle dvije sezone radio čuda s Veronom što ga je dovelo do Torina koji se prošle sezone jedva spasio od ispadanja.

Jasno je da Jurić želi pojačanja kako bi klub vratio u gornji dio tablice, a jedna od većih želja hrvatskog stručnjaka bio je Marko Pjaca. Klub je i zadržao Andreu Belottija pa se nadaju da će ove sezone biti puno bliže vrhu tablice i izbjeći dramatičnu situaciju iz prošle.

Tagovi: Marko Pjaca, Andrea Pirlo, Juventus, Torino, Ivan Jurić
PROČITAJ I OVO
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE