GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pjanić u Bešiktašu

Pjanić u Bešiktašu
POSUDBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.09.2021 / 07:54
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Miralem Pjanić je u zadnji tren za prijavu igrača za Ligu prvaka, par minuta prije ponoći, potpisao jednogodišnju posudbu za prvaka Turske.

Do kraja sezone kapetan u Bešiktašu će mu biti Domagoj Vida.

Tako se Barcelona barem privremeno riješila 31-godišnjeg veznjaka kojeg uprava, trener i navijači tjeraju iz kluba koji je prije manje od godinu dana za njega platio 60 milijuna eura odštete, a zatim ga učinio jednim od pet igrača s najvećom plaćom.

Trener Koeman ga je ubrzo nakon toga otpisao, a Barcelona je otkrila da je u katastrofalnoj financijskoj situaciji, na rubu bankrota.

Zato je ovog ljeta krenula u veliku rasprodaju i rješavanje najskupljih igrača, u sklopu koje je morao otići Antoine Griezmann, ali i najveći, Lionel Messi.

S druge strane Pjanić, kojeg nitko u Barceloni i oko nje ne želi, do samog kraja prijelaznog roka inzistirao je da ostane u klubu, iako je otpisan i preskup te bez obzira na to što bi se Barcelona tako riješila njegove visoke plaće i uštedjela značajnu svotu.

Tagovi: Miralem Pjanić, Bešiktaš, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE