GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pobjede Netsa, Lakersa i Knicksa

Pobjede Netsa, Lakersa i Knicksa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.12.2021 / 08:40
Autor: SEEbiz / H
DALLAS - Sinoć su u NBA odigrane tri utakmice, Brooklyn Nets su u gostima svladali Dallas Maverickse, Los Angeles Lakers su kod kuće sa 117-102 bili bolji od Boston Celticsa, a New York Knicks su sa 121-109 nadigrali domaće San Antonio Spurse.

Netse, koji su uspjeli nadoknaditi zaostatak od 17 koševa, do pobjede je predvodio Kevin Durant koji je 11 od svojih ukupno 24 pogotka zabio u zadnjoj četvrtini.

James Harden je dodao 23 poena, uz 12 asistencija i devet sskokova, a LaMarcus Aldridge 15 koševa.

Kod Dallasa je najbolji bio Slovenac Luka Dončić sa 28 ubačaja i devet asistencija, dok je Kristaps Porzingis ubacio 17 koševa i ugrabio 12 skokova. Ovo je Dallasu peti uzastopni poraz, a Netsima 15 pobjeda u 19 utakmica.

LA Lakers su kod kuće sa 117-102 bili bolji od Boston Celticsa, a LeBron James je zabio 30 koševa za petu pobjedu svoje momčadi u zadnjih osam utakmica.

Russell Westbrook je pridonio slavlju Lakersa sa 24 koša i 11 asistencija, a Anthony Davis je utakmicu završio sa 17 pogodaka i 16 skokova. Najbolji strijelac na utakmici bio je Jayson Tatum sa 34 ubačaja.

New York Knicks su u gostima sa 121-109 svladali San Antonio Spurse najviše zahvaljujući RJ Barrettu koji je postigao 32 koša. U redovima San Antonia najučinkovitiji je bio Derrick White sa 26 poena.

Tagovi: Brooklyn Nets, Kyrie Irving, Russell Westbrook, Kevin Durant, LeBron James
PROČITAJ I OVO
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE