GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pocchetino preuzima Barcelonu

Pocchetino preuzima Barcelonu
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.08.2020 / 18:30
Autor: SEEbiz / H
BARCELONA - Barcelona bi uskoro trebala potvrditi da je Mauricio Pochettino njihov novi trener.

Bayern je u četvrtfinalu Lige prvaka potopio Barcelonu sa 8:2 i tako joj nanio najveći poraz u novijoj povijesti, točnije od 1946. godine. Nakon što su izgubili domaće prvenstvo od najvećeg rivala Real Madrida, sada ih je Bayern dotukao sramoćenjem u Europi.

Logičan slijed događaja je da Quique Setien leti iz kluba, a Barca je izgleda već pronašla i njegovu zamjenu. Mundo Deportivo piše kako je predsjednik Josep Maria Bartomeu već održao sastanak s novim trenerom, a njegovo ime je dobro poznato u nogometu. Riječ je o Mauriciju Pochettinu koji je trenutno bez angažmana.

Španjolci pišu kako je Argentinac pristao na preuzimanje Barcelone, a sada se samo 'peglaju' detalji ugovora i dogovaraju sitnice. Španjolski mediji ostavljaju prostora i za propast ovih pregovora, pa ističu kako Barca ima i drugih opcija. Opcija B, ako propadne posao s bivšim trenerom Tottenhama, je Ronald Koeman koji je bivši igrač Barcelone, a u klubu je radio i kao pomoćni trener od 1998. do 2000. godine. Trenutno radi kao izbornik Nizozemske.

Osim Koemana, među kandidatima se spominje i legenda kluba Xavi Hernandez, no njegov dolazak navodno zapinje zbog neslaganja s upravom. Točnije, Xavi ne želi u klub dok je Bartomeu predsjednik, a ovaj problem bi mogao biti i s Lionelom Messijem koji se otvoreno bori protiv aktualne uprave i zbog toga bi mogao otići.

Tagovi: Mauricio Pocchetino, Barcelona, Josep Maria Bartomeu, Quique Setien
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE