GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Počinje prodaja ulaznica za utakmice Dinama u grupnoj fazi UEFA Europa lige

Počinje prodaja ulaznica za utakmice Dinama u grupnoj fazi UEFA Europa lige
ULAZNICE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.09.2021 / 18:12
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Utakmicu Dinama 1. kola UEFA Europa lige protiv West Hama u četvrtak 16. rujna s tribina će moći pratiti samo navijači koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, objavljeno je u petak na službenim stranbicama zagrebačkog kluba.

Iako se, prema Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 Stožera civilne zaštite RH i prema kojoj se sportska natjecanja i treninzi mogu održavati samo bez gledatelja, postoji iznimka unutar te iste odluke da se sportska natjecanja mogu održati uz prisustvo više od 100 gledatelja jedino uz uvjet da svaka osoba prisutna na stadionu (svaki gledatelj, tehničko i organizacijsko osoblje) posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu.

Sukladno odluci UEFA-e, u grupnoj fazi Europa lige omogućen je dolazak gostujućim navijačima za koje je predviđena tribina Jug.

Prodaja ulaznica za tribinu jug bit će organizirana isključivo preko kluba West Ham United.

Djeca do 12 godina starosti u pratnji roditelja ili skrbnika mogu iskoristiti pravo na besplatnu pojedinačnu ulaznicu za utakmicu Dinamo – West Ham. Roditelj može pojedinačnu besplatnu ulaznicu preuzeti na Ticket pointu u radnom vremenu prodaje paketa i ulaznica uz predočenje osobnog dokumenta djeteta (rodni list ili putovnica). Dijete starosti do 12 godina ne mora imati EU digitalnu COVID potvrdu, ali prilikom ulaska na stadion uz ulaznicu mora biti u pratnji roditelja ili skrbnika koji posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu.

Utakmica Dinamo- West Ham igra se 16. rujna s početkom u 18.45 sati na stadionu Maksimir.

Prodaja ulaznica počinje u nedjelju 12. rujna od 11 do 19 sati samo za članove GNK Dinamo, dok će se ulaznice za ostale navijače prodavati 13. i 14. rujna od 11 do 19 sati. Također, online prodaja ulaznica kreće 13. rujna u 11 sati i završava 14. rujna u 19 sati.

Dinamo je na svojim stranicama također objavio cijene paketa ulaznica za sve tri utakmice Europa lige na stadionu Maksimir.

PAKETI ULAZNICA – sve tri domaće utakmice grupne faze

Dinamo - West Ham United, 16.9. 18:45h
Dinamo - Rapid Beč, 4.11. 21:00h
Dinamo - Genk, 25.11. 18:45h

CIJENE PAKETA

Tribina sjever dolje 270kn
Tribina sjever gore 270kn
Tribina zapad gore 360kn
Tribina zapad dolje 480kn

Tagovi: Dinamo, Europska liga
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE