GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Polovici engleskih klubova dopušten povratak navijača na stadione

Polovici engleskih klubova dopušten povratak navijača na stadione
NAVIJAČI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.11.2020 / 15:29
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Navijači deset engleskih prvoligaša iz Londona i Liverpoola moći će se vratiti na stadione od 2. prosinca kada bude prekinuto jednomjesečno zatvaranje kojem je cilj spriječavanje širenja COVIDa-19.

Britanska je vlada u ponedjeljak objavila da će do 4,000 gledaetlja moći pratiti sportska natjecanja na otvorenom u manje rizičnim područjima Engleske.

No, regija grada Liverpoola i svih 32 gradskih četvrti Londona uz grad London spadaju u visokorizične zone i klubovi u tim područjima moći će dopustiti da na stadionu bude do 2,000 gledatelja.

Još nekoiko drugih regija u Engleskoj, poput Brightona i Southamptona također mogu primiti navijače na tribinama.

Međutim, ostalih 10 nogometnih klubova iz Premier league nalaze se u područjima koja su označena kao najrizičnija i ostat će zatvorena, uključujući i Manchester odakle su dva velika kluba United i City.

Povratak je dopušten samo domaćim navijačima, koji će morati biti na određenoj udaljenost i morat će izbegavati bliski kontakt kao što je grljenje.To također znači da se na stadione vraća i osoblje koje je osiguravalo održavanje utakmica.

Tagovi: enegleski klubovi, engleska liga, povratak navijača, London, Liverpool
PROČITAJ I OVO
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE