GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Poraz Clippersa, Zubac upisao double-double

Poraz Clippersa, Zubac upisao double-double
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.12.2021 / 08:55
Autor: SEEbiz / H
SACRAMENTO - LA Clippersi Ivice Zubca doživjeli su poraz sinoć kod Sacramnto Kingsa koji su ih svladali sa 104-99, a hrvatski košarkaš je u 29:10 minuta na terenu zabio 12 koševa (šut iz igre 4/6), ugrabio 11 skokova i tome dodao jednu asistenciju, jednu ukradenu loptu u dva bloka.

Sacremento je do pobjede vodio Terence Davis sa 28 koševa, dok je Tyrese Haliburton ubacio 18.

Kod Clippersa najbolji je bio Marcus Morris Sr. sa 21 ubačajem i osam skokova, Reggie Jackson je dodao 18 koševa, a Paul George 15 koševa i 10 asistencija.

Košarkaši Dallas Mavericksa, koji su bili bez Luke Dončića, izgubili su četvrtu uzastopnu utakmicu na domaćem terenu. Ovoga puta su bolji od njih bili Memphis Grizzliesi sa 97-90.

Denver Nuggetsi su u gostima sa 113-99 pobijedili New York Knickse, a najbolji pojedinac pobjedničke momčadi bio je Nikola Jokića sa 32 koša i 11 skokova.

Boston Celtics su kod kuće s visokih 145-117 nadigrali Portland Trail Blazerse. Predvodili su ih Jayson Tatum i Dennis Schroeder koji su utakmicu završili sa 31 košem. Payton Pritchard je ubacio 19, a Marcus Smart 17 za Celticse.

Brooklyn Netse su na iznenadili gostujući Chicago Bullsi koji su slavili sa 111-107 najviše zahvaljujući Zachu LaVineu koji je upisao 31 poen uz osam skokova i šest asistencija i DeMaru Rozanu koji je ubacio 29 koševa. U redovima domaće momčadi najbolji je bio Kevin Durant koji je ubacio 20 koševa, dok je James Harden upisao 14 poena i 14 asistencija.

Tagovi: Ivica Zubac, Los Angeles Clippers, Marcus Morris Sr, Luka Dončić, Karl-Anthony Towns, LaMarcus Aldridge, Luke Kennard, Reggie Jackson, Stephen Curry, Golden State Warriors
PROČITAJ I OVO
Igor Tudor je novi trener Lazija
TRENERI
Igor Tudor je novi trener Lazija
RIM - Hrvatski trener Igor Tudor (45) novi je trener Lazija. Naslijedio je Maurizia Sarrija, koji je ovaj tjedan napustio rimski klub.
Dinamo se oglasio oko ozljede Martina Baturine
OZLJEDA
Dinamo se oglasio oko ozljede Martina Baturine
ZAGREB - Nije izgledalo nimalo dobro jer Martin Baturina (21) je teren u Kranjčevićevoj morao napustiti uz pomoć Dinamovih liječnika i svi su s pravom bili zabrinuti.
Zajec se sastao s Kustićem, evo o čemu se razgovarali
SUSRETI
Zajec se sastao s Kustićem, evo o čemu se razgovarali
ZAGREB - Delegacija Dinama, predvođena predsjednikom Velimirom Zajecom, susrela se u HNS-ovim prostorijama s predsjednikom HNS-a Marijanom Kustićem.
Dalić: Doći će do promjena na popisu
IZBORNIK
Dalić: Doći će do promjena na popisu
ZAGREB - Hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se u ponedjeljak u Zagrebu u sklopu priprema za nadolazeći ACUD Cup koji će se igrati u Kairu.
Karoglan na rubu otkaza, evo tko bi mogao preuzeti Hajduk
HAJDUK
Karoglan na rubu otkaza, evo tko bi mogao preuzeti Hajduk
SPLIT - Poraz Hajduka od Lokomotive bi izgleda mogla biti kap koja je prelila čašu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE