GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Porazi Clippersa, Pistonsa i Sunsa

Porazi Clippersa, Pistonsa i Sunsa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.01.2023 / 09:06
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Sinoć su na NBA teren istrčala sva tri hrvatska košarkaša koji igraju u sjevernoameričkoj profesionalnoj ligi.

LA Clippersi Ivice Zubca su doživjeli poraz kod kuće, bolji do njih su sa 110-100 bili Miami Heat, Portland Trail Blazersi su sa 135-106 svladali Detroit Pitonse Bojana Bogdanovića, a New York Knicks su kod kuće nadigrali Phoenix Suns Darija Šarića.

Bam Adebayo zabio je 31 koš uz 13 skokova, Tyler Herro dodao je 23 poena i sedam skokova za Miami Heat koji je slavio četvrti put u posljednjih pet utakmica.

Clipperse, kojima je ovo treći uzastopni poraz, predvodio je Paul George sa 25 ??poena, sedam asistencija i tri ukradene lopte. Marcus Morris Sr. ubacio je 14 koševa, Luke Kennard dodao je 11, a Ivica Zubac je u 34:08 minute provedene na terenu zabio 10 koševa (šut iz igre 4/6) uz sedam skokova.

Los Angeles je uspio nadoknaditi zaostatak od čak 21 poen u drugom poluvremenu prije nego što je opet "pao" u zadnjoj četvrtini. Los Angeles je bio bolji od Miamija 34-14 u trećoj četvrtini da bi zaostatak od 18 poena na poluvremenu pretvorio u vodstvo 83-81.

U zadnjoj četvrtini Miami je zabio prvih sedam koševa i poveo 88-83 košem Gabea Vincenta. Heat je vodio sa šest koševa razlike prije nego što je Kennard ubacio pet uzastopnih koševa - uključujući i tricu na 5:40 do kraja - približivši tako Los Angeles na 96-95. No nakon toga je Miami zabio sljedećih sedam poena. Jimmy Butler je izveo dva slobodna bacanja, Herro je zabio tricu, a Adebayo je vratio na 103-95 na 3:40. Nešto više od minute prije kraja Adebayo je zakucavanjem doveo Miami na 108-99 što je bilo nedostižno Clippersima.

Portland Trail Blazersi su kod kuće nadigrali Detroit Pistonse sa 135-106, a Bojan Bogdanović je sa 21 košem (šut iz igre 8/15, trice 2/3) bio najbolji strijelac u porazu svoje momčadi. Na terenu je proveo 25:24 minute upisavši pritom još i dva skoka i tri asistencije.

Jerami Grant je za Portland zabio 36 koševa protiv svoje bivše momčadi. Anfernee Simons je ubacio 30 poena, dok je Damian Lillard dodao 19 poena i 10 asistencija.

Portland je stekao prednost na kraju prvog poluvremena i samo ju je povećavao do kraja, a u jedNom trenutku iznosila je čak 30 koševa.

Poraz su upisali i Phoenix Sunsi Darija Šarića. Od njih su bolji bili domaći New York Knicksi sa 102-83.

Julius Randle bio je najbolji strijelac utakmice sa 28 koševa i 16 skokova, a Jalen Brunson je dodao 24 koša za drugu uzastopnu pobjedu Knicksa.

Sunsima je ovo treći poraz zaredom, a predvodio ih je Deandre Ayton sa 12 ubačaja, dok je Chris Paul dodao 11.
Dario Šarić je odigrao 8:46 minuta za Phoenix upisavši pritom samo jednu asistenciju (šut iz igre 0/2).

Tagovi: Los Angeles Clippers, Paul George, Ivica Zubac, Bojan Bogdanović, Damian Lillard, Dario Šarić, New Orleans Pelicans
PROČITAJ I OVO
PSG u Napoliju pronašao čovjeka koji će odmijeniti Mbappea
TRANSFERI
PSG u Napoliju pronašao čovjeka koji će odmijeniti Mbappea
PARIZ - Nakon što je prije nepune dvije godine stigao podno Vezuva za "samo" 13,3 milijuna eura, Hviča Kvarachelia mogao bi do vrha napuniti klupsku blagajnu Napolija.
Dallas poražen, igrat će se peta utakmica konferencijskog finala NBA lige
NBA PLAYOFF
Dallas poražen, igrat će se peta utakmica konferencijskog finala NBA lige
MINNEAPOLIS - Košarkaši Minnesota Timberwolvesa pobijedili su Dallas Maverickse 105:100 u četvrtoj utakmici konferencijskog finala Zapada te tako izbjegli "metlu" i eliminaciju iz doigravanja NBA lige.
Zvonimir Boban ima novi angažman
ANGAŽMAN
Zvonimir Boban ima novi angažman
ZAGREB - Zvonimir Boban (55) bit će stručni komentator Sky Sporta u idućoj sezoni Lige prvaka, objavio je talijanski medij.
Šibenik predstavio idejni projekt novog stadiona
PROJEKTI
Šibenik predstavio idejni projekt novog stadiona
ŠIBENIK - Šibenik je danas predstavio "mega projekt", kako je nazvan u službenom pozivu, odnosno projekt i idejno rješenje izgradnje novog i modernog stadiona Šubićevac.
Radonjić ne igra za reprezentaciju dok je Piksi izbornik
ODLUKE
Radonjić ne igra za reprezentaciju dok je Piksi izbornik
BEOGRAD - Izbornik srpske nogometne reprezentacije Dragan Stojković Piksi danas bi trebao objaviti popis od 26 igrača na koje računa za Europsko prvenstvo, a kako prenose beogradski mediji, Nemanja Radonjić neće biti na popisu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE