GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Portugal na Svjetskom prvenstvu bez Dioga Jote

Portugal na Svjetskom prvenstvu bez Dioga Jote
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.10.2022 / 16:51
Autor: SEEbiz / H
LIVERPOOL - Napadač Liverpoola i portugalske nogometne reprezentacije Diogo Jota propustit će Svjetsko prvenstvo u Katru, zbog ozljede mišića lista, objavio je njegov klupski trener Juergen Klopp.

Portugalskog 25-godišnjeg nogometaša su na nosilima iznijeli s terena u posljednjim minutama derbija protiv Manchester Cityja, odigranom u nedjelju na Anfieldu.

- Radi se o prilično ozbiljnoj ozljedi lista. Tužna vijest za dečka, nas i Portugal, rekao je Klopp na konferenciji za medije uoči prvenstvenog dvoboja protiv West Hama, a napomenuo je da će Jota izbivati mjesecima s terena.

- Iznenađujuće je dobro. On je iznimno pametan dečko. Mislim da je znao već kad su ga iznosili s terena. Nakon utakmice mi je objasnio što se dogodilo. Mislim da je već tada znao da je ozbiljna ozljeda i da će to utjecati na njegove snove o Svjetskom prvenstvu, rekao je njemački stručnjak.

Jota je ove sezone već izbivao s terena zbog ozljede bedrenog mišića. Propustio je početak sezone, a prvi put je ušao u igru kao zamjena 3. rujna u dvoboju protiv Evertona.

Krajem rujna je odigrao dvije utakmice u portugalskom dresu u Ligi nacija, a protiv Češke je postigao i pogodak u pobjedi od 4-0. To mu je bio jedini pogodak u ovoj sezoni.

U dresu Liverpoola je sakupio pet asistencija, od čega su tri bile u dvoboju Lige prvaka protiv Rangersa u Glasgowu, gdje je bio dodavač u najbržem 'hat-tricku' u Ligi prvaka koji je postigao Mohamed Salah.

Tagovi: Diogo Jota, Portugal, SP u Kataru
PROČITAJ I OVO
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NBA PLAYOFF
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NEW YORK - Popunjena su tri od četiri mjesta u polufinalu Istočne konferencije doigravanja u NBA ligi. Nakon što su svoju poziciju ondje osigurali Boston Celticsi protiv Miami Heata, među posljednja četiri na Istoku plasirali su se New York Knicksi i Indiana Pacersi.
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE