GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Povijesni triple-double Russella Westbrooka

Povijesni triple-double Russella Westbrooka
ZA POVIJEST
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.03.2021 / 10:13
Autor: SEEbiz / H
WASHINGTON - Russell Westbrook je ušao u povijest NBA upisavši sinoć u domaćoj pobjedi Washington Wizardsa od 132-124 nad Indiana Pacersima 35 koševa, nevjerojatnih 21 asistenciju i 14 skokova.

To je prvi u povijesti NBA da je košarkaš upisao triple-double sa 35 koševa i najmanje 20 asistencija.

Rui Hachimura je dodao 26 koševa i osam skokova, a Chandler Hutchison 18 koševa za Wizardse koji su igrali bez vodećeg strijelca NBA Bradleya Beala.

Kod Pacersa najbolji je bio Domantas Sabonis sa 35 koševa i 11 skokova, dok je Malcolm Brogdon ubacio 26 koševa.

Miami Heat su prekinuli niz od šest poraza, svladavši u gostima sa 98 -88 New York Knickse. Jimmy Butler je zabio 15 od svojih ukupno 27 koševau trećoj četvrtini. Bam Adebayo je ubacio 20 koševa uz 17 skokova.

Najbolji strijelac Knicksa bio je Julius Randle sa 22 koša, dok je Derrick Rose postigao 16 pogodaka.

Dallas Mavericks su u gostima s 127 - 106 bili bolji od Oklahoma City Thundera, a Luka Dončić im je sa 25 koševa i sedam assitencija pomogao da prekinu niz od dva poraza.

Kristaps Porzingis je dodao 20 koševa i devet skokova, dok je Thunder predvodio Aleksej Pokuševski sa 21 pogotkom.

Brooklyn Nets su na svom parketu sa 112 - 107 bili bolji od Minnesota Timberwolvesa, a James Harden je upisao svoj 12. triple-double ove sezone sa 38 koševa, 13 asistencija i 11 skokova. Kyrie Irving je dodao 27 koševa i sedam skokova nakon što je propustio prethodne tri utakmice zbog obitejskih razloga za 18. pobjedu Netsa u zadnjih 21 utakmicu.

Karl-Anthony Towns je predvodio Timberwolves sa 31 ubačajem, 12 skokova i pet asistencija.

New Orleans Pelicans su u gostima sa 115 - 109 bili bolji od Boston Celticsa, a do pobjede ih je vodio Zion Williamson sa 28 pogodaka. Brandon Ingram je ubacio 25 koševa.

Memphis Grizzlies su na gostovanju sa 120 - 110 nadigrali Houston Rocketse, a najzaslužniji za to je bio Jonas Valanciunas koji je utakmicu završio sa 30 poena i 15 skokova.

Detroit Pistons su na svom parketu sa 118 - 104 bili bolji od Toronto Raptorsa, a Golden State Warriors su, također kod kuće, sa 116 - 102 pobijedili Chicago Bullse.

Tagovi: Russell Westbrooke, Rui Hachimura, Luka Dončić, Julius Randle, Derrick Rose, Washington Wizards
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE