GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Povratak Ronalda s dva gola

Povratak Ronalda s dva gola
SERIE A
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.11.2020 / 17:58
Autor: SEEbiz / H
TORINO - Cristiano Ronaldo je povratak na teren nakon što se oporavio od koronavirusa obilježio s dva pogotka u 4-1 (1-1) gostujućoj pobjedi Juventusa protiv Spezije u susretu 6. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Protiv novog prvoligaša Juventus je pvoeo golom Morate (14), no na odmor se otišlo s rezultatom 1-1 nakon što je Pobega (32) pogodio za izjednačenje. Iako je Spezia bolje otvorila nastavak, Juventus je stigao do nove prednosti, Morata je u 59. minuti odličnom okomitom loptom uposlio Ronalda koji je obišao vratara i zatresao mrežu. Na 3-1 je nakon lijepe akcije povisio Rabiot (68) da bi Ronaldo (76-11m) iskoristio kazneni udarac za konačnih 4-1.

Ovom pobjedom Juventus je trenutačno drugi sa 12 bodova, koliko ima i treća Atalanta, a vodeći Milan mu bježi četiri boda. Spezia, kod koje mladi hrvatski reprezentativac Martin Erlić nije konkurirao za nastup, sada je 16. s pet bodova.

Vrlo dramatično je bilo u Torinu gdje je Lazio s dva gola u sudačkoj nadoknadi stigao do preokreta i 4-3 (1-2) pobjede protiv istoimenog domaćina.

U prvom poluvremenu Lazio je stigao do vodstva golom Pereire (15), no Torino je preko Bremera (19) i Bellottija (24-11m) poveo sa 2-1. Milinković Savić (48) je odlično izvedenim slobodnim udarcem početkom nastavka poravnao na 2-2 i taj je rezultat vrijedio sve do pred sam kraj. Onda je Lukić (87) iskoristio pogrešku Hoedta i doveo Torino u vodstvo 3-2. No, u sudačkoj nadoknadi je prvo na intervenciju VAR-a Lazio dobio kazneni udarac zbog igranja rukom N'Koulua, a precizan s bijele točke bio je Immobile (90+5-11m) za 3-3. I kada se čekao konačni zvižduk Caicedo (90+8) je iskoristio smušenost domaće obrane i pogodio za pobjedu Lazija kroz noge iskusnog vratara Sirigua.

Sedmi Lazio sada ima 10 bodova, dok je Torino pretposljednji 19. s jednim bodom.

Ranije u nedjelju je lider Milan kao gost svladao Udinese sa 2-1 (1-1). Milan je poveo golom Kessiea (18) na asistenciju Ibrahimovića, poravnao je De Paul (48-11m), da bi pobjedu gotima osigurao Ibrahimović (83) atraktivnim udarcem preko glave nakon ubačaja hrvatskog reprezentativca Ante Rebića. Rebić je u igru ušao u 71. minuti nakon što se oporavio od ozljede lakta zbog koje je pauzirao mjesec dana.

Tagovi: Cristiano Ronaldo, Juventus, Adrien Rabiot, Alvaro Morata, Sergej Milinković Savić
PROČITAJ I OVO
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE