GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Premier League: Prošli tjedan 36 pozitivnih na COVID-19

Premier League: Prošli tjedan 36 pozitivnih na COVID-19
ZARAZA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.01.2021 / 19:29
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Premier League je u ponedjeljak objavila da je ukupno 36 osoba pozitivno na COVID-19 u dva kruga testiranja koja su provedena prošli tjedan.

Otkako je počela nova sezona engleskog prvenstva, 207 osoba je u engleskoj prvoj ligi bilo pozitivno na koronavirus u 21 krugova testiranja.

Premier league, koja sada provodi testiranja dva puta tjedno, nije navela imena osoba koje su pozitivne, ali je dodala da su svi sada u samoizolaciji sljedećih deset dana.

"Između ponedjeljka 4. siječnja i četvrtka 7. siječnja, 1.538 igrača i članova osoblja klubova bilo je testirano na COVID-19. Od svih njih, 27 je novih pozitivnih slučajeva," navodi se u priopćenju Premier league.

"Između petka, 8. siječnja i nedjelje, 10. siječnja, 1.055 osoba je testirano na COVID-19, a od njih je devet bilo novih pozitivnih slučajeva."

Nešto ranije je utakmica između Aston Ville i Tottenhama koja se trebala igrati u srijedu odgođena nakon što je Villa tražila od Premier league da pomakne utakmicu zbog velikog broja igrača koji su pozitivni na COVID-19 ili su u izolaciji.

Tagovi: Premier League, koronavirus u Velikoj Britaniji
PROČITAJ I OVO
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE