GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Preokret Southamptona, Mitrović junak Fulhama

Preokret Southamptona, Mitrović junak Fulhama
PREMIERSHIP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.08.2022 / 19:19
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Nogometaši Southamptona ostvarili su prvu pobjedu sezone u trećem kolu engleske Premierlige i to uspjehom kod Leicestera od 2-1.

Do bodova je Southampton došao u utakmici gdje su svi golovi postignuti u nastavku, a Leicester je poveo golom Maddisona u 54. minuti. No, potom je na scenu zakoračio gostujući igrač Che Adams zabivši dva gola, u 68. i 84. minuti, za gostujuće slavlje.

Prvu pobjedu u sezoni ostvario je i Crystal Palace koji je pred svojim navijačima pobijedio Aston Villu 3-1. Gosti su rano poveli, u petoj minuti je Watkins svladao Guaitu. No, vremenom se u igrača utakmice premetnuo Wilfried Zaha koji je zabio dva pogotka za 2-1 Crystal Palacea, dok je pobjedu domaćina potvrdio Mateta u 71. minuti.

Napeto je bilo u susretu Fulhama i Brentforda u kojem je domaći sastav slavio 3-2. Činilo se kako će domaćin i treći put ove sezone remizirati, no u 90. minuti je na opće oduševljenje svih na stadionu Mitrović zabio za 3-2.

Prije toga je Fulham vodio 2-0 golovima De Cordove-Reida i Palhinhe, ali su se gosti vratili iz minusa zahvaljujući pogocima Norgaarda i Toneyja.

Everton i Nottingham Forest su remizirali 1-1 u ogledu gdje se ono najuzbudljivije događalo u završnici. Gosti su poveli u 81. minuti golom Johnsona, ali se domaćin poraza spasio sedam minuta kasnije kada je Gray postavio konačnih 1-1.

U prvom subotnjem susretu nogometaši Tottenhama pobijedili su na svom stadionu Wolverhampton s minimalnih 1-0. Pogodak odluke postigao je Harry Kane u 64. minuti što je bio njegov 185. prvenstveni pogodak za londonski klub. Inače, nakon izvedenog kornera hrvatski nogometaš Ivan Perišić je, okrenut leđima, proslijedio loptu glavom pred suparnička vrata gdje je gostujuću mrežu zatresao Kane. Bio je to ujedno jubilarni 1000. pogodak Tottenhama u svim sezonama Premier lige.

Nadalje, Kane je ovim golom postao rekorder po broju pogodaka u povijesti Premier lige za jedan klub. Do sada su on i Sergio Aguero bili na vrhu sa 184 pogotka.

U nedjelju se sastaju Leeds - Chelsea, West Ham - Brighton i Newcastle - Manchester City, dok je posljednja utakmica na rasporedu u ponedjeljak, a derbi kola igraju Manchester United - Liverpool.

Tagovi: Aleksandar Mitrović, Fulham, Southampton, Harry Kane, Ivan Perišić
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE