GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Prosinečki više nije trener Olimpije

Prosinečki više nije trener Olimpije
OČEKIVANO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.07.2022 / 17:34
Autor: SEEbiz
LJUBLJANA - Mandat Roberta Prosinečkog na klupi ljubljanske Olimpije završio je nakon nešto više od tri mjeseca, potvrdili su klupski čelnici na današnjoj konferenciji za medije, javlja STA.

Olimpiju za šest dana čeka nastup u prvom kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a osim što je ostao bez trenera prve momčadi, višestruki slovenski prvak više nema ni sportskog direktora, jer je i s Mladenom Rudonjom prekinuta suradnja.

Specijalizirani slovenski sportski mediji su već sredinom tjedna objavili da će u stručnom stožeru Olimpije doći do promjena. Portak Ekipa24 kao razlog navodi zahtjev Prosinečkog i Rudonje za dodatnim financijskim sredstvima kako bi mogli pojačati igrački kadar. No, ne samo da njihova molba nije naišla na odobravanje već su se direktor kluba Igor Barišić i predsjednik Adam Delius zahvalili Prosinečkom i Rudonji na suradnji.

Legendarni hrvatski reprezentativaca, a danas 53-godišnji trener je angažiran 22. ožujka, kad je iz Olimpije otišao još jedan hrvatski stručnjak Dino Skender. Prosinečki je u osam prvenstvenih kola ostvario pet pobjeda, uz jedan neodlučen ishod i dva minimalna gostujuća poraza (1-0) od momčadi koje su na kraju završile ispred Ljubljančana na prevenstvenoj ljestvici, prvaka Maribora (70) i drugoplasiranog Kopra (67).

Tagovi: Robert Prosinečki, Olimpija, Mladen Rudonja, Igor Barišić
PROČITAJ I OVO
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE