GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Prva pobjeda Clippersa, Zubac solidan

Prva pobjeda Clippersa, Zubac solidan
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.10.2021 / 07:57
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Los Angeles Clippersi ostvarili su prvu pobjedu u novoj sezoni NBA lige, pred svojim su navijačima srušili Portland sa 116:86. Najefikasniji kod pobjednika bio je Luke Kennard s 23 poena, 18 je dodao Reggie Jackson, a 16 (uz 8 ukradenih lopti) Paul George.

Naš Ivica Zubac igrao je 25 minuta, što je iskoristio za deset koševa (šut 5-6), osam skokova, četiri asistencije i dvije ukradene lopte. U drugoj četvrtini Cody Zeller ga je pogodio u oko, ali naš je košarkaš ostao u igri, a samo minutu kasnije na drugom je kraju terena došlo do novog okršaja istih igrača. Ovaj put je deblji kraj izvukao Zeller koji je dobio udarac u bradu i usta zbog čega je morao napustiti igru, ali vratio se u posljednjoj četvrtini. Dodajmo da je kod Blazersa najefikasniji s 20 poena bio CJ McCollum, a Damian Lillard je zaustavljen na 12 poena (šut iz igre 4-15).

Chicago Bullsi nakon četiri odigrane utakmice imaju omjer 4-0, što im je najbolji ulazak u sezonu od 1996/97 kada je u momčadi bio Michael Jordan. U ponedjeljak navečer su sa 111:108 nadigrali Toronto, uz 26 koševa nekadašnjeg člana Raptorsa DeMara DeRozana. Zach Lavine je dodao 22 poena, a Lonzo Ball je pogodio pet trica za 15 koševa.

Giannis Antetokounmpo ostao je jednu asistenciju prekratak za triple-doubleom u pobjedi branitelja naslova Milwaukee Bucksa protiv Indiane (119:109). Antetokounmpo je zaključio dvoboj s 30 poena, 10 skokova i devet asistencija, a dobru je podršku imao u Khrisu Middletonu (27 poena, sedam asistencija).

REZULTATI:

Charlotte - Boston 129:140 (produžetak), Indiana - Milwaukee 109:119, Atlanta - Detroit 122:104, Brooklyn - Washington 104:90, Miami - Orlando 107:90, Toronto - Chicago 108:111, Minnesota - New Orleans 98:107, Denver - Cleveland 87:99, LA Clippers - Portland 116:86.

Tagovi: Ivica Zubac, Los Angeles Clippers, Luke Kennard, Reggie Jackson, Stephen Curry, Golden State Warriors
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE