GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rađa: Moramo se svi malo pogledati u ogledalo. Svi s*ru po Savezu

Rađa: Moramo se svi malo pogledati u ogledalo. Svi s*ru po Savezu
BESRAMNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.07.2022 / 17:23
Autor: SEEbiz
ZADAR - Hrvatska košarkaška reprezentacija od jučer i službeno više ne postoji na karti ozbiljnih europskih momčadi. Ili, ajde da to preformuliramo, prestat će postojati nakon što odradi Europsko prvenstvo ovoga rujna.

Na to se natjecanje plasirala, a bit će to prvi i posljednji turnir na kojem će sudjelovati unatrag zadnjih pet i unaprijed sljedeće tri godine. Točkica pozitive u osam godina (2017-2025).

Nakon poraza od Finske u zadnjem kolu prvog kruga kvalifikacija za SP koje se sljedeće godine održava u tri azijske zemlje postalo je jasno da se nećemo plasirati u onaj drugi krug, pa ćemo taj set "FIBA-prozora" morati odraditi u pretkvalifikacijama za EP 2025. godine. Društvo je to koje smo već spominjali, Cipar, Švicarska, Albanija, Danska, sve redom velesile europske košarke.

Traže se po društvenim mrežama ostavke odgovornih, u prvom redu Dina Rađe, predsjednika Stručnog savjeta pri Hrvatskom košarkaškom savezu. Čovjek je to koji operativno vodi HKS, isturena figura u predsjedničkom mandatu Stojka Vrankovića, čija se ostavka također zaziva.

Čekao se dan nakon utakmice u Rijeci Rađin odgovor na brojne kritike, a on se dogodio na stranicama portala Antene Zadar.

- Nemam nikakvog komentara, nikakvog!

Naravno, morao je nešto reći.

- Moramo se svi malo pogledati u ogledalo. Svi s*ru po Savezu!

Valjda za to imaju rezona... Ili nemaju? Kako god, najglasniji su navijači Zadra...

- Ti navijači Zadra, jesu li se ikad zapitali kojeg je to igrača svjetskog kalibra nakon Arijana Komazeca KK Zadar izbacio?! I da takvi navijači traže moju ostavku! Pa takvi navijači uopće nemaju pravo glasa! Kad bi se slušalo navijače, gdje bismo došli?!

Za kraj...

- Bit ću u Savezu dokle god je i Stojko tu - jasan je bio Dino Rađa.

Tagovi: Dino Rađa, Hrvatski košarkaški savez, Stojko Vranković
PROČITAJ I OVO
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE