GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Raiola: Samo deset klubova može platiti Haalanda

Raiola: Samo deset klubova može platiti Haalanda
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.02.2021 / 19:46
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Poznati menadžer Mino Raiola otkrio je kako samo deset klubova mogu si priuštiti norveškog napadača Erlinga Haalanda (20).

"Samo najviše 10 klubova može si priuštiti kupnju Haalanda," kazao je Raiola u razgovoru za BBC.

'Haaland će biti jedna od zvijezda sljedećeg desetljeća jer vidimo da zvijezde poput Ibrahimovića, Ronalda i Messija dolaze u doba u kojem se svi pitaju: "Koliko dugo još možemo uživati ??u njima?" Dakle, svi traže novu generaciju," kazao je menadžer mladog norveškog napadača.

Jedan od najmoćnijih menadžera na svijetu nije želio otkriti kojih je to 10 klubova, tek kako se samo četiri nalaze na "Otoku".

Real Madrid i Manchester United dva su kluba koja se redovito povezuju s Haalandom otkako je prošlog siječnja Red Bull Salzburg zamijenio Dortmundom. Spominju se u Liverpool, Barcelona, Chelsea, Bayern, Juventus, Inter...

Njemački mediji navode kako će Borussija teško zadržati Haalanda ako se ne uspije kvalificirati za Ligu prvaka, a trenutačno drži šesto mjesto na ljestvici Bundeslige.

Norveški reprezentativac ima ugovor do 2024. godine, koji uključuje klauzulu o izlasku od najmanje 100 milijuna eura koja stupa na snagu najranije 2022. godine.

Borussija je 2017. prodala Ousmanea Dembelea Barceloni za klupski rekord od 150 milijuna eura, a nagađa se kako će Haaland oboriti taj rekord.

Tagovi: Mino Raiola, Borussia Dortmund, Erling Haaland, Real Madrid, Manchester United
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE