GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rakitić: Ovo mi je najteži trenutak karijere

Rakitić: Ovo mi je najteži trenutak karijere
RAZOČARAN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.12.2023 / 08:25
Autor: SEEbiz / H
SEVILLA- Diego Alonso u subotu je postao bivši trener Seville. Poraz 0:3 od Getafea stigao je kao presuda urugvajskom stručnjaku, ne možemo reći i iznenadna, jer bilo je samo pitanje trenutka.

Andaluški klub tako će drugi put ove sezone krenuti u potragu za novim licem. Prethodno je ispisnicu zaradio Jose Luis Mendilibar, da bi njegov nasljednik Alonso izdržao svega 14 utakmica te ostavio Sevillu na 16. mjestu španjolske ljestvice i bez europskog proljeća. U teškim trenucima za crveno-bijele, pred medije je stao Ivan Rakitić te kao kapetan sažeo dojmove recentnih događaja, koji se mogu svesti samo pod još jednu tešku krizu na Sanchez Piazonu.

- Loše sam, cijela svlačionica je loše, svi mi koji nosimo grb Seville. Ispričavam se našim ljudima, navijačima, onima koji nas podržavaju u svakom trenutku - započeo je Rakitić, koji je nakon subotnjeg poraza, baš kao i ostatak momčadi, morao slušati teške zvižduke s tribina.

Potom je istup bivšeg Vatrenog poprimio emotivan ton.

Athletic Bilbao bolji od Atletico Madrida, domaćini nastavili pozitivan niz
- Ovo je najteži, najtužniji i najkompliciraniji trenutak moje karijere, ali neću odustati dok ne vratim Sevillu tamo gdje joj je mjesto. Obećavam da ćemo raditi više nego ikada, da ćemo se maksimalno uključiti kako bismo preokrenuli ovu situaciju. Ja sam kapetan i osoba koja je najodgovornija za momčad. Obećavam da ću dati sve od sebe da se uzdignemo iz ovoga.

Posvetio je nekoliko riječi i sada bivšem mu treneru.

- Želim zahvaliti Diegu za sav njegov rad, za sve što nam je dao. Žao mi je što nismo uspjeli prenijeti na teren sve što smo pripremali.

Završno, Ivan Rakitić još jednom pozvao je ekipu na maksimalni angažman i predanost.

- Moramo ustati. Tražim trud, rad, zajedništvo, sve... Moramo se 24 sata posvetiti onome što radimo i dobro se pripremiti. Već protiv Granade moramo ići na pobjedu.

Tagovi: rakitić, sevilla
PROČITAJ I OVO
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE