GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rapid nokautirao Dinamo

Rapid nokautirao Dinamo
IZNENAĐENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.10.2021 / 22:07
Autor: SEEbiz / H
BEČ - U susretu 3. kola H skupine Europske lige Dinamo je na gostovanju u Beču pred 22.300 gledatelja izgubio od Rapida sa 1-2 upisavši drugi poraz u skupini.

Nakon što je natjecanje u skupini otvorio domaćim porazom od West Hama (0-2), a potom u drugom kolu pružio sjajnu predstavu ostvarivši uvjerljivu pobjedu protiv Genka (3-0), Dinamo je na gostovanju u Beču ponovo razočarao upisavši poraz kojim je ugrozio borbu za jednu pd prve dvije pozicije.

Golove za Rapid, kojem je ovo prva pobjeda, zabili su Marco Grull (9) i Maxmillian Hofmann (34), dok je strijelac za "Modre" bio Mislav Oršić (24).

Zanimljivo, ogled Rapida i Dinama sudila je Ukrajinka Katerina Monzul (40) koja je prošle godine proglašena najboljom sutkinjom elitnog razreda ukrajinskog nogometa. Bila je to njezina druga utakmica grupne faze u karijeri, nakon što je prošle sezone vodila utakmicu između Slovana iz Libereca i Genta.

U drugom susretu iz skupine West Ham će večeras u Londonu odmjeriti snage protiv Genka.

Na ljestvici vodi West Ham sa šest bodova, Dinamo, Genk i Rapid imaju po tri boda.

U četvrtom kolu, koje je na rasporedu 4. studenog igrat će isti suparnici, no zamijenit će domaćinstva. Dinamo će na Maksimiru ugostiti Rapid, dok će Genk na Luminus Areni dočekati West Ham.

Podsjetimo, iz svake od osam skupina pobjednik će se izravno plasirati u osminu finala, dok će drugoplasirani klub u poretku razigravati za osminu finala s trećeplasiranim momčadima iz skupina Lige prvaka.

Trećeplasirani klubovi iz Europske lige uključit će se u nokaut-fazu Konferencijske lige.

Tagovi: Rapid, Dinamo, Mislav Oršić, Damir Krznar, Marco Grull, Maxmillian Hofman
PROČITAJ I OVO
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE