GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Real Madrid poslao ponudu za talentiranog napadača Dinama

Real Madrid poslao ponudu za talentiranog napadača Dinama
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.06.2021 / 10:04
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Poznato je kako zagrebački Dinamo jednu od najboljih omladinskih škola u Europi i interes bogatih europskih klubova za njihovim mladim igračima samo se povećava.

Tako su ozbiljan interes za nekoliko mladih igrača, koji su još uvijek juniori, pokazali i neki velikani. Naime, od prije je poznato kako je na meti bogatih klubova već neko vrijeme 18-godišnji Ivan Šaranić, inače najbolji strijelac juniora Dinama.

Osim toga 185 cm visoki Šaranić je standardni član hrvatske U19 reprezentacije, a kao moderni ofenzivni vezni često zabija golove. Tako su statističari izvukli podatak kako je na ukupno 87 utakmica za Dinamo te mladu selekciju Hrvatske zabio 82 gola na ukupno 87 utakmica što se statistika ravna napadačima top klase u njegovoj generaciji.

Nakon tako dobre sezone Sportske novosti, preko izvora u Dinamu, doznaju kako su ozbiljan interes za Šaranićem pokazali iz velikog Real Madrida jer očito im nije promaklo u kakvog je igrača stasao Dani Olmo koji je u Dinamo stigao kao 16-godišnjak iz Barcelone, a stasao je u vrhunskog igrača i došao je do dresa španjolske A reprezentacije.

Treba reći kako je još prije je za Šaranića interes pokazala Barcelona, a sada je u igru ušao i njihov najveći konkurent.

Navodno su iz Reala odmah ponudili da će platiti odštetu od čak 10 milijuna eura, što bi za tinejdžera, koji se još nije u potpunosti probio do seniorske momčadi (skupio je tek četiri nastupa na slabijim utakmicama, op.a.), bio apsolutni rekord. Navodno je ova nemoralna ponuda već poslana u Maksimir i čeka se odluka čelnika kluba.

Po profilu vrlo je sličan Lovri Majeru koji je ove sezone 'eskplodirao' u prvoj momčadi Dinama i također ga želi velik broj klubova. Naravno, u Dinamu računaju kako bi Šaranić trebao uskoro biti stožerni igrač seniorske momčadi, ali ponuda za njega je svakako zanimljiva.

Tagovi: Ivan Šaranić, Dinamo, Lovro Majer, Real Madrid
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE