GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Real Madrid priprema ponudu za Haalanda

Real Madrid priprema ponudu za Haalanda
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.04.2020 / 21:12
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Španjolski nogometni velikan Real Madrid priprema ponudu za mladog napadača Borussije Dortmund Norvežanina Erlinga Brauta Halanda (19), prenose španjolski mediji.

Haaland je oduševio svojim igrama u dresu RB Salzburga postigavši 29 golova u 27 nastupa i nakon samo godinu dana provedenih u Austriji u prosincu je preselio u Borussiju Dortmund za 20 milijuna eura. Pored toga Nijemci su platili i proviziju od 15 milijuna eura Haalandovom agentu Minu Raioli, te dodatnih 10 milijuna "bonusa za potpis" igračevom ocu Alfu-Ingeu.

Norveško 'čudo od djeteta' nastavilo je s fantastičnim predstavama i u dresu njemačkog velikana postigavši 12 golova u 11 nastupa.

Premda je u Borussiji svega nekoliko mjeseci smiješi mu se novi transfer. Španjolski mediji navode kako je Real ozbiljno zainteresiran za mladog napadača koji u ugovoru ima odštetnu klauzulu od 75 milijuna eura.

AS piše kako će Real ponuditi Borussiji 60 milijuna eura i srpskog napadača Luku Jović koji se nije snašao na Santiago Bernabeu. Jović je u "Kraljevski klub" stigao prošlog ljeta iz Eintrachta za 60 milijuna eura, no postigao je samo dva gola u 24 nastupa zbog čega se sve više piše kako je završila njegova avantura na Santiago Bernabeu.

Upravo je Borussija bila jedan od klubova koja je željela angažirati 22-godišnjeg napadača, no nije mogla pratiti Realovu ponudu.

Tagovi: Real Madrid, Borussia Dortmund, Erling Braut Haaland
PROČITAJ I OVO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE