GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Real na tri boda od Atletica

Real na tri boda od Atletica
NEIZVJESNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.02.2021 / 23:50
Autor: SEEbiz / H
VALLADOLID - Subotnjom pobjedom 1-0 ostvarenom na gostovanju kod Valladolida, nogometaši madridskog Reala došli su na tri boda od vodeće momčadi La Lige, gradskog suparnika Atletica, koji je u 24. kolu kiksao na domaćem terenu protiv Levatea.

Pogodak za vrijedna tri boda u Valladolidu postigao je brazilski veznja Casemiro u 65. minuti na ubačaj Tonija Kroosa. Casemiru je to peti pogodak u ovoj sezoni španjolskog prvenstva, čime je na drugom mjestu Realovih strijelaca.

Luka Modrić je bio u početnoj postavi Zidaneove momčadi i odigrao je cijelu utakmicu.

Pogocima postignutim duboko u sučevom vremenu na kraju utakmice, nogometaši Valencije svladali su Celtu Vigo s 2-0 u dvoboju odigranom na Mestalli. Gosti su od 64. minute igrali s igračem manje, jer je Ruben Blanco dobio crveni karton zbog neopreznog i opasnog starta. Brojčanu prednost je Valencia iskoristila tek u četvrtoj minuti dodatka, kad je Vallejo pogodio za 1-0. Četiri minute poslije pobjedu "šišmiša" potvrdio je Gameiro.

Iznenađujuću pobjedu ostvarili su nogometaši Levantea koji su u kao gosti svladali vodeću momačad La Lige madridski Atletico s 2-0 (1-0), samo tri dana nakon što su Simeonevoj momčadi oteli i bod kao domaćini u odgođenoj utakmici 2. kola.

Gosti su na Wanda Metropolitanu poveli u 30. minuti pogotkom Moralesa, čiji je udarac malo skrenuo Felipe i tako prevario slovenskog vratara Jana Oblaka koji je bio u jednoj od glavnih uloga i kod drugog pogotka Levantea.

Naime, duboko u sučevom dodatku Oblak je krenuo u kazneni prostor gostiju ne bi li pomogao svojim napadačima. No, kad je de Frutas presjekao dodavanje na lijevi bod i krenuo sam prema nebranjenim vratima nitko ga nije mogao zaustaviti pa je gotovo sa sredine igrališta postigao pogodak za konačnih 2-0.

U sastavu Atletica ponovno nije bilo ozlijeđenog hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka.

Na vrhu ljestvice je Atletico Madrid s 55 bodova. Drugi je Real Madrid s 49 bodova, dok je treća Barcelona s 46 bodova i utakmicom manje od vodećeg dvojca. Levante se pobjedom u Madridu privremeno probio na osmu poziciju s 31 bodom.

U prvoj subotnjoj utakmici Elche je na svom terenu svladao Eibar s minimalnih 1-0 (1-0). Za tri boda zaslužan je branič Elchea Dani Calvo koji je u 33. minuti glavom postigao jedini pogodak na utakmici.

U nedjelju su na rasporedu četiri od preostalih pet utakmica 24. kola, a igrat će: Barcelona - Cadiz (14.00 sati), Real Sociedad - Alaves (16.15), Huesca - Granada (18.30) i Athletic - Villarreal (21.00).
Posljednji dvoboj na rasporedu je u ponedjeljak (21.00 sat), a sastaju se Osasuna - Sevilla.

Tagovi: Real Madrid, Casemiro, Valladolid, Luka Modrić, Zinedine Zidane
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE