GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Real poslao ponudu za Olma

Real poslao ponudu za Olma
PONUDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.09.2020 / 08:27
Autor: SEEbiz / tportal
LEIPZIG - Njemački mediji otkrivaju kako je Red Bull Leipzig dobio nemoralnu ponudu za bivšeg igrača Dinama, španjolskog reprezentativca Danija Olma! Navodno je madridski Real za njega spreman platiti čak 40 milijuna eura, no pitanje je želi li ga Leipzig prodati.

Dani Olmo (22) je u siječnju ove godine za 21 milijun eura otišao iz Dinama u Red Bull Leipzig. Na Maksimiru su uvjereni kako su napravili sjajan posao jer s brojnim bonusima i klauzulama u ugovoru 'modri' na transferu španjolskog reprezentativca u sljedećih nekoliko godina mogu zaraditi do 35 milijuna eura.

A Olmo se sjajno snašao u Leipzigu, postao je jedan od standardnih prvotimaca i u novoj sezoni trener 'bikova' Julian Nagelsmann od njega očekuje da bude nositelj igre. No, planove bi mu mogao pokvariti madridski Real.

Naime, njemački dnevni list Bild donosi informaciju kako je Real Madrid u Leipzig službeno poslao početnu ponudu za Danija Olma, a ona iznosi nevjerojatnih 40 milijuna eura! Ponuda je iznenadila sve u klubu jer su još ranije istaknuli kako na Olma računaju dugoročno, ali ovo je ponuda o kojoj će definitivno morati dobro razmisliti.

'Ne mogu to poreći ni potvrditi, tko zna što će se dogoditi za desetak dana', rekao je Olmov menadžer Andy Bara za Bild i dodao:

'Jedna stvar je sigurna, Dani je sretan u Leipzigu.'

Realno, može Olmo biti sretan, ali niti jedan klub na ovom svijetu ne može i neće ostati ravnodušan kad na stolu stoji ponuda od 40 milijuna eura za nekog od igrača. I to početna ponuda...

No, jedan od problema u mogućem transferu Danija Olma je činjenica da je RB Leipzig već ove sezone prodao svoje napadače Patricka Schicka (Roma) i Tima Wernera (Chelsea) i teško da bi se preko noći odlučili prodati još i Olma. Takav si gubitak u igračkom kadru teško mogu priuštiti, posebice zbog izraženih ambicijama u Bundesligi i Ligi prvaka.

Dodatni je problem i sam Dani Olmo koji je dijete Barcelone iz čije je omladinske škole i stigao u Dinamo. Pitanje je koliko je sam Olmo spreman prihvatiti ponudu 'mrskog' Reala jer je više puta naglašavao kako mu je san da jednog dana zaigra za - Barcelonu. Ova mu se ponuda baš i ne uklapa u životne planove...

Kako god bilo, i Dinamo će se 'osladiti' ako RB Leipzig proda Olma. Prema ugovoru 'modrima' pripada 20 posto razlike između transfera u Leipzig i prvog sljedećeg iz Leipziga. U ovom bi trenutku to izgledalo nekako ovako - Dinamo je od Red Bulla dobio 21 milijun eura, a Real je njemačkom prvoligašu ponudio 40 milijuna pa bi 'modrima' - ako se transfer ostvari - pripalo 20 posto od tih 19 milijuna eura razlike!

Tagovi: Dani Olmo, Real Madrid, RB Leipzig
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE