GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Real Sociedad napokon je prekinuo crni niz

Real Sociedad napokon je prekinuo crni niz
PRIMERA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.12.2020 / 17:45
Autor: SEEbiz / H
BILBAO - Nogometaši Real Sociedada pobijedili su u Baskijskom derbiju u Bilbau Athletic 1:0, prekinuvši niz od tri poraza i šest vezanih utakmica u Primeri bez pobjede...

Prvu pobjedu Real Sociedada nakon 40 dana i 10 utakmica u svim natjecanjima donio je gol Cristiana Portuguesa Manzanera. Popularni je Portu zabio već u 5. minuti utakmice nakon nabačaja Mikela Oyarzabala, igrača koji se na ovoj utakmici vratio nakon što je zbog ozljede pauzirao punih mjesec dana.

Baš je njegovom ozljedom i započela crna serija bez Sociedada, koji je do tada vodio na ljestvici. Od 26. prosinca Sociedad je u španjolskom prvenstvu i Europskoj ligi povezao devet utakmica bez pobjede - krenuo je sa šest remija, a vrhunac krize bila su tri vezana poraza (Barcelona, Levante, Atletico Madrid).

Gosti iz San Sebastiana su bili puno bolja momčad od Athletica, pa je u drugom dijelu Šveđanin Alexander Isak pogodio gredu, Igor Zubeldia promašio gol iz velike blizine, dok je šansu Oyarzabala obranio je golman Athletica Unai Simon.

Klub iz San Sebastiana sada je treći na tablici s 29 osvojenih bodova, šest manje od vodećeg Atletica, dok je Bilbao 12. s 18 bodova.

Tagovi: Real Sociedad, Athletic Bilbao, Cristian Portugues Manzanero
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE