GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Realu samo bod protiv Getafea

Realu samo bod protiv Getafea
LA LIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.04.2021 / 23:00
Autor: SEEbiz
GETAFE - Ekipa Real Madrida remizirala je bez pogodaka u meču 33. kola španjolske La Lige protiv Getafea te tako dodatno ugrozila svoju poziciju u borbu za titulu prvaka Španjolske.

Getafe puno bolje otvara meč i već na startu je domaći tim imao dvije ozbiljne prilike preko Mate i Miramontesa, no nije bilo pogotka, a na drugoj strani zbog nedozvoljene pozicije poništen je gol Mariana.

Arambarri je imao novu šansu za Getafe u 10. minuti, šutirao je pored gola, da bi Mata u 23. minuti pogodio stativu gola Real Madrida. Do kraja prvog poluvremena Real je bio bolji tim, a dvije šanse u pogodak nisu uspjeli pretvoriti Mariano i Vinicius.

Početak drugog poluvremena pripao je Getafeu koji je preko Unala i Angela prijeto u 59. i 70. minuti, ali nisu uspjeli matirati sjajnog Courtoisa, a više sreće nisu imali ni Maksimović u 79. te Angel još jednom u 80. minuti. Golman Real Madrida definitivno je ponio epitet najboljeg igrača utakmice. 

Luka Modrić odigrao je cijeli susuret za Real.

Nakon ovog remija Real Madrid je ostao na drugom mjestu španjolske La Lige sa 67 osvojenih bodova, tri manje od Atletico Madrida koji je danas sa 5:0 pobijedio Eibar i dva boda više od Barcelone koja svoj meč 33. kola tek treba odigrati.

Tagovi: Real Madrid, Getafe, Benooit Courtois, Luka Modrić
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE