GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rebić: Više volim igrati na boku

Rebić: Više volim igrati na boku
PREFERENCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.12.2020 / 17:00
Autor: SEEbiz / H
MILANO - Hrvatski reprezentativac Ante Rebić, koji je zbog ozljede Zlatana Ibrahimovića u posljednje tri utakmice u dresu Milana igrao klasičnog centarfora, ističe da mu je draže igrati na poziciji krilnog napadača.

"Više mi odgovara igrati na lijevom boku kao krilni napadač. No, mogu igrati i klasičnog centarfora, glavno da to koristi momčadi", izjavio je za talijanske medije Rebić, koji je prošle sezone bio najbolji strijelac AC Milana u domaćem prvenstvu sa 11 golova, ali ove sezone na svom kontu ima tek dvije asistencije.

"Meni je važnije da pobjeđujemo i da klubu ide dobro, a doći će i golovi. Sedam tjedana trebalo mi je da se oporavim od ozljede lakta i nadam se da ću uskoro biti u formi u kakvoj sam bio prije ozljede", dodao je Rebić, koji je u nedjelju bio asistent za drugi pogodak Milana u pobjedi 2-1 protiv Sampdorije u 10. kolu talijanskog prvenstva. Vodeći Milan ima pet bodova više od drugoplasiranog Intera.

Tagovi: Ante Rebić, AC Milan, Zlatan Ibrahimović, Serie A
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE