GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rebić zabio sjajan gol

Rebić zabio sjajan gol
SERIE A
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.04.2021 / 20:14
Autor: SEEbiz
PARMA - Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić bio je strijelac prvog gola za Milan u 3-1 (2-0) gostujućoj pobjedi protiv Parme u susretu 30. kola talijanskog prvenstva.

Ibrahimović je u osmoj minuti utakmice dodao Rebiću, a vatreni je okružen četvoricom protivničkih igrača sjajno pogodio rašlje.

Na 2-0 povisio je Kessie u 44. minuti, no u nastavku je Milan zakomplicirao situaciju. Prvo je u 61. minuti zbog prigovora isključen Ibrahimović da bi u 66. na 2-1 smanjio Gagliolo. Ipak, Parma do kraja susreta nije uspjela poravnati već je Rafael Leao u četvrtoj minuti nadoknade pogodio za konačnih 3-1.

Rebić je za Milan igrao do 84. minute dok Mario Mandžukić nije konkurirao za nastup.

Drugi Milan sada ima 63 boda, osam manje od vodećeg Intera, koji će u nedjelju ugostiti Cagliari, a četiri više od trećeg Juventusa koji će u nedjelju na svom terenu dočekati Genou. Parma je ostala pretposljednja, 19. sa 20 bodova, četiri manje uz dvije utakmice više od 17. Torina koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak.

Ranije u subotu je mladi hrvatski reprezentativac Martin Erlić bio junak 3-2 (0-1) domaće pobjede Spezije protiv Crotonea, on je bio asistent za 2-2 u 89. minuti te strijelac pobjedničkog pogotka u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Tagovi: Ante Rebić, AC Milan, Serie A, Zlatan Ibrahimović
PROČITAJ I OVO
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NEOČEKIVANO
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NAŠICE - Uprava RK NEXE-A i trener Veselin Vujović danas su donijeli odluku o prekidu suradnje.
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
RUKOMET
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
ZAGREB - Povremeni srpski 29-godišnji rukometni reprezentativac Mihajlo Radojković u sljedećoj će sezoni nositi dres Zagreba, priopćili su iz hrvatskog prvaka.
Joao Cancelo na meti kritika zbog predstave protiv Reala
KRITIKE
Joao Cancelo na meti kritika zbog predstave protiv Reala
BARCELONA - Iako je većina navijača Barcelone kivna na sudiju Cesara Sotoa Grada za poraz od Real Madrida u sinoć odigranom El Clasicu, legendarni nizozemski nogometaši Marco van Basten i Ronald de Boer obrušili su se na drugog "stvarnog" krivca.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE