GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rennes - Metz 6-1, asistencija Majera

Rennes - Metz 6-1, asistencija Majera
FRANCUSKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.03.2022 / 17:23
Autor: SEEbiz / H
RENNES - Novu uvjerljivu pobjedu ostvario je Rennes u francuskom nogometnom prvenstvu svladavši pred svojim navijačima predzadnji Metz sa 6-1 (3-0).

Martin Terrier je načeo goste pogotkom iz kaznenog udarca u 18. minuti. Isti je igrač pogodio mrežu iz igre u 27. minuti. Serhou Guirassy je prvi od svoja tri pogotka postigao u 40. minuti, a na 4-0 je povisio u 54. minuti. Već u 59. minuti Rennes je stigao i do petog gola, asistirao je hrvatski reprezentativac Lovro Majer, a strijelac je bio Hamari Traore. Guirassy je kompletirao 'hat-trick' u 64. minuti.

Gosti su u 87. minuti uspjeli doći do počasnog pogotka, a strijelac je u 87. minuti bio Louis Mafouta.

Lovro Majer je bio u početnoj postavi Rennesa, a igrao je do 66. minute.

Rennes je privremeno sa 52 boda zasjeo na drugo mjesto prvenstvene ljestvici na kojoj vodi PSG sa 65 bodova.

U prvoj nedjeljnoj utakmici Parižani su poraženi s 3-0 na gostovanju u Monacu. Domaćima su pobjedu donijeli dvostruki strijelac Wissam Ben Yedder (25, 84-11m) i Kevin Volland (58).

U nedjelju je važnu domaću pobjedu ostvario Angers koji je s 1-0 svladao Brest, a strijelac je bio Boufal koji je u 39. minuti realizirao kazneni udarac. Angers je sada došao do 32 boda i nalazi se u sigurnoj zoni.

Za razliku od Angersa, Bordeaux je napravio još jedan korak prema drugoligaškom društvu domaćim porazom 0-2 od Montpelliera. Wahi (11) i Mollet (16) su donijeli pobjedu gostima, a domaći su propustili i kazneni udarac u 42. minuti, kad je vratar Omlin obranio udarac Elisa. Bordeaux je već sedam utakmica bez pobjede, a u njima je osvojio svega dva boda, što ga je dovelo na dno ljestvice sa 22 boda. Jedan više ima Metz, a 18. je Saint-Etienne sa 27 bodova.

Po bod su u nedjelju osvojili Lorient i Strasbourg koji su odigrali 0-0. Lorientu je to važan bod u borbi za ostanak u Ligue 1, a Strasbourg je ovaj remi udaljio od borbe za Ligu prvaka, jer je sa 48 bodova ostao na petom mjestu.

Tagovi: Lovro Majer, Rennes, Martin Terrier, Serhou Guirassy
PROČITAJ I OVO
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
STAVOVI
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
BERLIN - Trener Union Berlina Nenad Bjelica uoči okršaja s Bayernom u 30. kolu Bundeslige, govorio je između ostalog i o incidentu s Leroyem Saneom.
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE