GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ribery u Salernitani

Ribery u Salernitani
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.09.2021 / 15:04
Autor: SEEbiz / H
FIRENCA - Bivši francuski reprezentativac Franck Ribéry, koji je slobodan igrač nakon isteka dvogodišnjeg ugovora s Fiorentinom, produljit će još malo svoju igračku karijeru i s 38 godina zaigrati za Salernitanu, klub koji je ove sezone došao u Serie A, pišu u nedjelju talijanski mediji.

Ta vijest još treba biti službeno potvrđena.

"FR7" će stići u ponedjeljak kako bi prošao liječnički pregled, a "onda će potpisati ugovor koji će ga vezati sa Salernitanom na godinu dana uz opciju produljenja na još godinu dana", piše u nedjelju "Corriere dello Sport".

Iznos transfera iznosi navodno 1,5 milijuna eura.

"Postignut je načelni dogovor, čekamo potpisivanje", istaknuo je Angelo Fabiani, sportski direktor kluba. "Sa svojim iskustvom on može biti koristan u razvoju Salerne, može predvoditi momčad i pomoći treneru. Igrati s nekim kao što je on uvijek potiče i druge da daju najbolje od sebe", dodao je.

Franck Ribéry nije ostao u Fiorentini nakon isteka ugovora 30. lipnja iako je pokazivao volju za tim.

Za Salernitanu ovo je treća sezona među elitom , prva od sezone 1998./99.

Tagovi: Franck Ribery, Salernitana, Fiorentina
PROČITAJ I OVO
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE