GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rick Carlisle napušta Dallas

Rick Carlisle napušta Dallas
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.06.2021 / 08:33
Autor: SEEbiz
DALLAS - Prije početka nove sezone u sjevernoameričkoj NBA košarkaškoj ligi momčad Dallas Mavericksa, za koju igra Luka Dončić, dogodit će se promjenu na čelu stručnog stožera. Rick Carlisle najavio je u četvrtak vlasniku kluba Marku Cubanu da odlazi s mjesta glavnog trenera momčadi, izvijestila je medijska mreža ESPN.

Carlisle je 13 sezona trenirao Dallas, pobijedivši u više utakmica nego bilo koji trener u povijesti momčadi, a 2011. godine također je vodio Mavericks do njihovog prvog i zasad jedinog naslova NBA lige u povijesti.

"Rick je sjajan prijatelj", rekao je Cuban za Dallas Morning News, prema njemačkoj novinskoj agenciji dpa.

"Ne mogu podcijeniti koliko sam naučio od njega i što je značio za ovu franšizu."

Ovog vikenda Carlisle, Donnie Nelson, dugogodišnji generalni direktor koji je također dao ostavku, i kondicijski trener Casey Smith trebaju otputovati u Sloveniju na druženje s prvom zvijezdom Dončićem.

Dončić je u Sloveniji, gdje se sa slovenskom reprezentacijom priprema za sudjelovanje na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u Tokiju. Međutim, od četvrtka ujutro, Carlisleovi planovi bili su u zraku.

Kao i prošle godine, Dallas je i ovogodišnji play-off završio u prvom kolu.

Tagovi: Rick Carlisle, Dallas Mavericks, Mark Cuban, Luka Dončić
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE