GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rijeka dobila pojačanje iz ruskog Rubina

Rijeka dobila pojačanje iz ruskog Rubina
POJAČANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.07.2021 / 15:33
Autor: SEEbiz / index.hr
RIJEKA - Rijeka u četvrtak od 20 sati na Rujevici igra uzvrat drugog pretkola Konferencijske lige protiv malteške Gzire. Na Malti je Rijeka slavila 2:0 i bila bi senzacija da ne prođe u drugo kolo.

Dok momčad Gorana Tomića čeka uzvrat protiv Gzire, Uprava kluba je obavila zadnje formalnosti u dovođenju igrača koji bi trebao biti pojačanje.

Na Rujevicu dolazi lijevi bočni Rubina iz Kazana Mihail Merkulov. Merkulov je 27-godišnjak koji je odigrao više od 100 utakmica u ruskom prvenstvu i kupu.

Detalji transfera još nisu poznati.

Uoči utakmice s Gzirom pred novinare su stali trener Tomić i Hrvoje Smolčić.

''Moramo biti maksimalno ozbiljni da nastavimo pozitivan niz. Vidjeli smo da je Gzira agresivna ekipa i na domaćem terenu moramo odgovoriti na isti način i prikazati dobar napadački nogomet'', rekao je Goran Tomić, trener Rijeke.

''Čeka nas teška utakmica, vjerujem da dosta ljudi smatra da ćemo lako proći. Mi tako ne smatramo, vidjeli smo kvalitetu protivnika, moramo dati maksimum da pobjeda ne bude upitna ni u jednom trenutku'', rekao je Hrvoje Smolčić, nogometaš Rijeke.

Tagovi: NK Rijeka, Rubin, Goran Tomić, Mihail Merkulov
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE