GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Roland Garros bez Vondroušove, finalistice iz 2019.

Roland Garros bez Vondroušove, finalistice iz 2019.
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.05.2022 / 08:44
Autor: SEEbiz / H
PRAG - Češka tenisačica Marketa Vondroušova, trenutačno 35. na pojedinačnoj WTA ljestvici, podvrgnula se manjem operativnom zahvatu na zglobu lijevog zapešća i propustit će nastup na Roland Garrosu, gdje je prije tri godine igrala meč za naslov u kojem je poražena od Australke Ashleigh Barty.

"Zadnjih nekoliko tjedana nisu bili laki. Osjećala sam stalne bolove u zglobu i nakon nekoliko posjeta liječnicima odlučila sam otići na manji operativni zahvat kako bih mogla igrati bez bolova. Bit ću pozitivna tijekom oporavka i ne mogu dočekati povratak na teren", poručila je putem Instagrama 22-godišnja ljevoruka Čehinja uz fotografiju na kojoj se može vidjeti da joj je lijeva ruka cijela u zavoju.

Uz finale Roland Garrosa 2019., kad je na put do meča za naslov u četvrtfinalu pobijedila Petru Martić (7-6, 7-5), najveći uspjeh u karijeri Vondroušova je postigla na prošlogodišnjem olimpijskom turniru u Tokiju, gdje je osvojila srebrnu medalju izgubivši finale od Švicarke Belinde Benčič (7-5, 2-6, 6-3).

U ovoj godini je najbolji rezultat ostvarila na WTA 500 turniru u Dubaiju, gdje je iz kvalifikacija stigla do polufinala u kojem je bez borbe morala predati bez borbe Veroniki Kudermetovoj. Posljednji meč prije operacije odigrala je sredinom travnja na WTA turniru u Stuttgartu, gdje ju je u prvom kolu svladala Tunižanka Ons Jabeur.

Nije poznato koliko će dugo Vondroušova morati izbivati s WTA Toura.

Tagovi: Marketa Vondroušova, Roland Garros
PROČITAJ I OVO
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
HENDIKEP
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
LONDON - Engleska nogometna reprezentacija mogla bi imati dosta problema s vratarskom pozicijom na skorašnjem Europskom prvenstvu nakon što je postalo poznato da u Njemačkoj neće moći braniti Samuel Johnstone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE