GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Roland Garros: Ćorić u 2. kolu

Roland Garros: Ćorić u 2. kolu
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.05.2022 / 14:36
Autor: SEEbiz / H
PARIZ - Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u 2. kolo Roland Garrosa 3-6, 6-2, 6-3, 6-1 pobjedom protiv Španjolca Carlosa Tabernera nakon tri sata i 10 minuta igre u 1. kolu.

Ćorić je nešto lošije ušao u susret, u prvom setu je dva puta gubio svoj početni udarac te je Taberner tu dionicu riješio u svoju korist sa 6-3. No, do kraja dvoboja naš je igrač Španjolcu dopustio još samo tri "break-lopte" od kojih niti jednu nije realizirao, dok je on sam šest puta oduzimao servis suparniku, po dva puta u svakom setu.

Prvu loptu za oduzimanje suparnika Ćorić je imao u prvoj igri drugog seta i odmah ju iskoristio, zatim je propustio šest lopti za vodstvo od 3-0, no to je ispravio "breakom" za 4-1. Taberner se držao u susretu do rezultata 3-3 u trećem setu samo da bi Ćorić osvojio devet od posljednjih 10 gemova.

Za Ćorića je ovo bila tek druga pobjeda u sedmom ovogodišnjem nastupu po povratku na Tour nakon jednogodišnje stanke, a suparnik u 2. kolu bit će mu 18. nositelj Bugarin Grigor Dimitrov koji je sa 6-1, 6-1, 6-1 svladao Amerikanca Marcosa Girona.

Tagovi: Roland Garros, Borna Ćorić
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE