GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Roma želi Mandžukića

Roma želi Mandžukića
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.08.2020 / 14:29
Autor: SEEbiz
RIM - Mario Mandžukić je nedavno raskinuo ugovor s katarskim Al-Duhailom i sada se vraća u Europu. Talijanski mediji raspisali su se o tome da je najbliži odlasku u Inter, no taj posao je propao jer je na klupi milanskog prvoligaša ostao Antonio Conte.

Mandžo je sve dogovorio s Massimilianom Allegrijem koji je pregovarao s Interom, no očito su ti pregovori propali i Conte je ostao na čelu talijanskog diva što znači i da Mandžukić neće dolaziti. Postojao je i plan 'B' koji je Mandžukiću izložio njegov prijatelj i nekadašnji suigrač u Bayernu, Franck Ribery.

Ribery je hrvatskog napadača pozvao da mu se priključi u Fiorentini koja mu je bila spremna ponuditi dva do dva i pol milijuna eura po sezoni. Mandžo je bio blizu pristanka, ali onda je u cijeli posao uletjela Roma i zaintrigirala ga pozivom da idućih nekoliko godina provede u Rimu, piše tportal.

Naravno, osim života u talijanskoj metropoli, Roma hrvatskom napadaču nudi i puno bolje uvjete. Iz izvora bliskih Mandžukiću i njegovom menadžeru Ivanu Cvjetkoviću Tarzanu doznaje se da u Rimu Mandžu vide kao idealnu zamjenu za Edina Džeku koji ide u Juventus.

Roma Mandži nudi ulogu prve špice i čak četiri milijuna eura po sezoni što je ponuda koju će 33-godišnji napadač teško odbiti. Od Intera, preko Fiorentine, do Rome, talijanski prvoligaši očito znaju koliko Mandžo vrijedi i spremni su se boriti za njega.

Dok čeka rasplet situacije, Mandžo je u Zagrebu gdje žestoko trenira i priprema se za nove izazove. Već se pohvalio slikom s treninga u prostorijama Biotreninga nedaleko od zagrebačkog Kvaternikovog trga, a dodatno formu podiže i igranjem tenisa na Trešnjevci kako bi novu sezonu dočekao na maksimalnom nivou.

Tagovi: AS Roma, Mario Mandžukić, Massimiliano Allegri, Inter, Juventus, Antonio Conte
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE