GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Romano otkrio kad će Modrić donijeti odluku o nastavku karijere

Romano otkrio kad će Modrić donijeti odluku o nastavku karijere
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.04.2024 / 11:58
Autor: SEEbiz
MADRID - Luka Modrić jučer je dočekao priliku da nastupi za Real Madrid od prve minute. Takvih utakmica u ovoj sezoni nema puno, kapetan hrvatske reprezentacije u ovosezonskom jurišu Reala na titulu španjolskog prvaka ima ulogu igrača s klupe.

Baš zbog takvog tretmana, kao i činjenice da mu ugovor vrijedi tek do kraja lipnja, mnogi se pitaju što će biti s njim nakon kraja prvenstva.

Španjolski mediji već neko vrijeme pišu o mogućim opcijama, a one se protežu od ostanka u Realu na još jednu godinu, preko prelaska u Saudijsku Arabiju ili MLS, do povratka u Dinamo ili odlaska u igračku mirovinu. Ni Modrić ni Real nisu službeno istupili i rekli što namjeravaju napraviti.

Sve to sad je analizirao i Fabrizio Romano, najveći stručnjak za transfere nogometaša. On tvrdi da je Modrić usredotočen na završnicu sezone i lov na još jednu titulu s Realom. Za njega bi to bila ukupno 25, čime bi se izjednačio s Marcelom, Realovim rekorderom po broju osvojenih trofeja.

"Garantiram da Luka Modrić još nije ništa odlučio. Napravit će to u svibnju ili lipnju. Želi pomoći Realu da osvoji titulu na kraju sezone. Tada će zajedno s klubom odlučiti što dalje", rekao je Romano.

Španjolci su nedavno pisali da Modrić još nije dobio službenu ponudu nekog od zainteresiranih klubova. Opcija ima više, a posljednjih dana medijima dominira ona s povratkom u Dinamo.

Hrvatski prvak ne skriva interes za dovođenje Modrića. Dokazao je to pokrenutom kampanjom #imalobismisla, nedavnim zakupom stranice madridskog sportskog dnevnika Marce na kojoj ga je pozvao da se vrati, ali i nastavkom kampanje u kojoj je prije tri dana u Zagrebu u prometu viđen tramvaj na kojem je na mjestu linije pisao broj 10, a na mjestu odredišta kamo putuje stajalo Modrić.

Modrić je Dinamo napustio prije 16 godina u transferu u kojem je postao igrač Tottenhama. Već 12 godina igra za Real Madrid, u kojem ima status legende kluba i ikone kod navijača. S obzirom na to da se ne spominje produženje suradnje, Dinamo vidi svoju šansu u njegovom povratku na stadion u Maksimiru.

Tagovi: romano, modrić, real, dinamo
PROČITAJ I OVO
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
NBA PLAYOFF
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
DENVER - Denver Nuggetsi dokrajčili su LA Lakerse u petoj utakmici prvoga kruga i izborili plasman u polufinale Zapada.
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
SJAJNE IGRE
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
MANCHESTER - Manchester je za vikend na gostovanju pobijedio Nottingham Forest 2:0 u 35. kolu Premier lige. Vodeći pogodak mančesterske momčadi u 32. minuti postigao je Joško Gvardiol.
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
DERBI
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo u nedjelju od 19:30 igraju derbi za prvo mjesto SuperSport HNL-a u utakmici 33. kola. Rijeka će biti domaćin na rasprodanoj Rujevici, potvrdio je klub.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE