GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ronaldo dogovara spektakularan povratak u Real

Ronaldo dogovara spektakularan povratak u Real
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.03.2021 / 12:27
Autor: SEEbiz / Index.hr
TORINO - Ovo ljeto će biti tri godine otkako je Cristiano Ronaldo napustio Real Madrid i u transferu nešto težem od 100 milijuna eura potpisao za Juventus.

Bio je to sporazuman razlaz u kojem je Ronaldo ocijenio da mu treba novi izazov, a čelnici Reala da je Portugalac ušao u godine kad su najbolji nogometni dani iza njega.

Real je iskoristio vjerojatno posljednju priliku da unovči jednog od najboljih nogometaša svih vremena, a on je otišao u Italiju donijeti Juventusu toliko željenu Ligu prvaka. Nije uspio i sada se sve više priča o tome kako bi mogao napustiti klub.

Španjolski mediji već su pokrenuli ozbiljne rasprave o Ronaldovoj budućnosti, a El Chiringuito je jednu cijelu emisiju posvetio raspravi o tome treba li se Ronaldo vratiti u Real. Josep Pedrerol, novinar El Chiringuita tvrdi da je Jorge Mendes već kontaktirao Real i počeo raditi na tom poslu.

Navodi se kao je već poznato da Ronaldo razmišlja o tome da se vrati u klub s kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti i izgradio se kao najveći rival Lionela Messija, a neuspjeh s Juventusom samo ga je dodatno motivirao na taj potez.

Juventus je jako blizu da ne osvoji ni Serie A, Inter ima pozamašnu prednost na vrhu i čini se da će odjuriti do titule pa će ova sezone za momčad Andree Pirla biti povijesno neuspješna. Isto vrijedi i za Ronalda koji nije navikao na sezone bez trofeja pa nije nerealno očekivati da se zbilja vrati u Madrid i tamo završi karijeru.

Tagovi: Cristiano Ronaldo, Real Madrid, Jorge Mendes, Andrea Pirlo, Juventus
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE