GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ronaldo: Nogomet u Brazilu se vraća prerano

Ronaldo: Nogomet u Brazilu se vraća prerano
STAVOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.06.2020 / 20:38
Autor: SEEbiz / H
RIO DE JANEIRO - Legendarni brazilski nogometaš Ronaldo (43) smatra kako se povratak brazilskog nogometa nakon tromjesečne pauze zbog pandemije koronavirusa događa prerano.

"Protiv sam povratka brazilskog nogometa s obzirom na situaciju u kojoj se zemlja trenutno nalazi", rekao je na Ronaldo.

"Brazil slijedi primjere drugih zemalja u Europi, ali ne uzima pandemiju u obzir," dodao je legendarni napadač.

Lokalna liga u državi Rio de Janeiro, poznata kao Carioca prvenstvo, postala je prva državna liga u Brazilu koja se ponovno pokrenula u četvrtak. Međutim, najbolji klubovi Fluminense i Botafogo napali su odluku o povratku kao preuranjenu, a Ronaldo se složio.

"Brazil je na vrhuncu epidemije i pogreška je razmišljanje o povratku nogometa," kazao je "Il fenomeno".

Španjolska, gdje Ronaldo posjeduje Real Valladolid, ponovno je pokrenula državno prvenstvo prošli tjedan, ali je bivši napadač Barcelone i Real Madrida istaknuo kako je to učinjeno tek nakon izravnavanja krivulje.

"Prvenstvo se ovdje pokrenulo tek kad smo imali potpunu sigurnost u gradovima i zajednicama i kada je broj zaraženih pao", rekao je.

Brazil je do sada zabilježio najviše smrtnih slučajeva od COVID-19 od bilo koje druge nacije, osim Sjedinjenih Država, više od 46.000 preminulih uz skoro milijun zaraženih.

Tagovi: Ronaldo, Il Fenomeno, Brazil, koronavirus u Brazilu, Real Valladolid, Fluminense, Botafogo
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE