GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ronaldo pod istragom

Ronaldo pod istragom
ISTRAGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.10.2020 / 12:56
Autor: SEEbiz
TORINO - Talijanski ministar sporta Vincenzo Spadafora i dalje inzistira na tome da je napadač Juvenstusa Cristiano Ronaldo prekršio covid-19 protokol te je kazao da je u tijeku istraga o tome, objavili su talijanski mediji.

Ministar Spadafora smatra da Ronaldo nije smio napustiti Torino kako bi igrao za portugalsku reprezentaciju u Ligi nacija sredinom listopada, te da je trebao ostati u tzv. zaštitnom balonu, jer su u omladinskom pogonu i U-23 ekipi Juvea zabilježeni slučajevi zaraze koronavirusom.

No, Ronaldo je 11. listopada u Parizu odigrao cijeli susret protiv Francuske (0-0), a dva dana kasnije objavljeno je da je pozitivan na koronavirus zbog čega nije nastupio protiv Švedske u Lisabonu (14. listopada). Ronaldo se je iz Portugala vratio u Torino privatnim avionom te je ostao u samoizolaciji.

"Napustivši Torino kako bi igrao za reprezentaciju Ronaldo nije poštovao covid-19 protokol i u tijeku je istraga o tome", kazao je ministar sporta Vincenzo Spadafora.

Juventus i Ronaldo odbacuju tvrdnje ministra Spadafore i ističu da nisu učinili ništa pogrešno.

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije talijanska vlada ponovno je uvela restriktivne mjere slične onima iz proljeća. Tim mjerama zaustavljen je amaterski sport, a utakmice Serie A ponovno se moraju igrati pred praznim tribinama nakon što je dosad bilo moguće da tisuću gledatelja uživo prate susrete talijanskog prvenstva.

Tagovi: Cristiano Ronaldo, Vicenzo Spadafora, koronavirus u Italiji, Juventus
PROČITAJ I OVO
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE