GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ronaldo potpisao najbogatiji ugovor u povijesti nogometa

Ronaldo potpisao najbogatiji ugovor u povijesti nogometa
ENORMNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.12.2022 / 10:15
Autor: SEEbiz
RIJAD - Jučer je i službeno potvrđeno da Cristiano Ronaldo (37) karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji, sljedeće dvije godine igrat će za Al Nassr. CR7 će godišnje zarađivati 'okruglo' 200 milijuna eura i to je najveći ugovor u povijesti nogometa.

Zvuči nevjerojatno, ali Cristiano Ronaldo će u novom klubu svake sekunde zaraditi 6.5 eura, dok će po svakoj minuti dobiti čak 386 eura.

Svakog sata jedan od najboljih nogometaša na svijetu zaradit će čak 23.150 eura što je stvarno nevjerojatna cifra, što znači da će se svakog jutra buditi bogatiji za - 555.555 eura!

Tjedno to iznosi 3.88 milijuna eura, dok će Portugalac na mjesec zarađivati čak 16.67 milijuna eura.

Sve to naravno dovodi do konačne cifre koju će zaraditi za jednu godinu, a to je okruglih 200 milijuna eura. A s obzirom na to da je potpisao ugovor na dvije godine, jasno je da će zaraditi čak 400 milijuna eura igrajući za Al Nassr.

'Uzbuđen sam zbog novog iskustva u drugačijoj ligi i drugoj državi. Vizija Al Nassra je vrlo nadahnjujuća. Uzbuđen sam pridružiti se suigračima i pomoći ekipi da postigne još uspjeha', izjavio je Cristiano Ronaldo nakon potpisa. Sigurno je da ga i sama pomisao na 400 milijuna eura u dvije godine dodatno motivira iako je već zaradio za nekoliko života.

'Ispisujemo povijest. Ovaj potpis će nadahnuti naš klub da postigne još veće uspjehe, ali nadahnut će i našu ligu, našu naciju i buduće generacije, dječake i djevojčice, da budu najbolje verzije sebe. Dobrodošao u svoj novi dom, Cristiano', objavili su iz Al Nassra.

Tagovi: Cristiano Ronaldo, Manchester United, Al Nassr
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE