GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ronaldo zahvalio Liverpoolovim navijačima na podršci

Ronaldo zahvalio Liverpoolovim navijačima na podršci
ZAHVALA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.04.2022 / 15:00
Autor: SEEbiz / H
MANCHESTER - Napadač Manchester Uniteda i kapetan portugalske nogometne reprezentacije Cristiano Ronaldo zahvalio je navijačima Liverpoola na iskazanoj podršci tijekom prvenstvenog dvoboja na Anfieldu, koji je Portugalac propustio zbog smrti njegovog novoređenog sina.

"Jedan svijet... Jedan sport... Jedna globalna obitelj... Hvala, Anfield. Ja i moja obitelj nikada nećemo zaboraviti ovaj trenutak poštovanja i suosjećanja", napisao je Ronaldo na Instagramu.

Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez u listopadu su objavili da čekaju blizance, a u ponedjeljak su šokirali svijet viješću da je jedno od dvoje novorođenčadi preminulo.

Obje momčadi su u utorak na teren Anfielda izašle noseći crnu traku oko rukava, a Liverpoolov trener Juergen Klopp je nakon dvoboja koji je završio uvjeljivom pobjedom (4-0) njegovog sastava rekao da je iskazana podrška bila "trenutak utakmice".

Navijači obiju momčadi su nakon odigranih sedam minuta ustali i počeli pljeskati, a Liverpoolovi poklonici su zapjevali neslužbenu klupsku himnu "You'll Never Walk Alone".

Tagovi: Cristiano Ronaldo, Manchester United, Georgina Rodriguez, Liverpool
PROČITAJ I OVO
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE